Labquality – täyden palvelun laatutalo

Olemme täysin suomalainen, puolueeton ja riippumaton palveluyritys. Laatutalomme perusta eli toiminta-ajatus on sosiaali- ja terveydenhuollon laadun kehittäminen ja potilasturvallisuuden edistäminen. Talomme kantavat seinät ovat ydintehtäviämme: laadunhallinta, laadunarviointi ja sertifiointi sekä koulutus. Katto muodostuu toimintaamme ohjaavista  arvoista: vastuullisuus, luotettavuus, osaaminen sekä asiakaslähtöisyys.

Kehitämme muutoksen kourissa painivaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon jatkuvasti uusia ja asiakaslähtöisiä palvelukonsepteja. Puolen vuosisadan harjoittelun jälkeen olemme oppineet kuuntelemaan asiakkaitamme myös silloin, kun kysyminen on vaikeaa ja vastaukset hankalasti löydettävissä.

Hyödynnämme aktiivisesti uusia innovaatioita palveluidemme kehittämisessä eettisyys ja ekologiset vaihtoehdot huomioiden. Meille on myös tärkeää työskennellä paremman huomisen puolesta – kustannuksia säästäen sekä ylimääräistä kulutusta ja kuormitusta välttäen.  Jotta asiakkaamme voisivat nukkua yönsä hyvin, kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti, ja turvaamme huolellisella suunnittelulla toimintaedellytyksiämme myös tulevaisuudessa.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää. Siksi haluamme myös tarjota turvallisen, vuorovaikutteisen ja viihtyisän työympäristön kaikille labqualitylaisille.

Meille on itsestään selvää, että:

  • Labqualityn tärkeimmät laadunarviointikierrokset on akkreditoitu ISO 17043 -standardin mukaisesti (FINAS, PT02, ISO 17043:2010), (löydät pätevyysalueemme FINASin sivuilta ja akkreditoidut kierroksemme on merkattu kierroslistauksessa ja listan akkreditoiduista kierroksista saat pyydettäessä),
  • Labquality on FINAS, S023, SFS-EN ISO/IEC 17021-1:2015 akkreditoima sertifiointielin (löydät pätevyysalueemme FINASin sivuilta),
  • Labqualityn johtamisjärjestelmä on ISO 9001 -sertifioitu (DQS)
  • Labqualityn puolueettomuutta ja riippumattomuutta valvoo yhtiön hallitus.
  • Labqualityn toiminnalle tärkeät puolueettomuus ja riippumattomuus on määritelty erillisessä riippumattomuuspolitiikassa.

Labqualityn johto

Labqualityn toimitusjohtajana toimii Juha-Pekka Nuutinen. Katso yhteystiedot.

Tavoitteemme on olla sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden ensisijainen kumppani laadunhallinnassa ja koulutuksessa.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu