Quality and Regulatory Affairs Expert / Manager

Haemme Labquality Oy:lle kokenutta lääkinnällisten laitteiden laatu- ja regulaatioasiantuntijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tulet täydentämään lääkinnällisten laitteiden asiantuntijatiimiämme, joka palvelee toimialan kaupallisia toimijoita mukaan lukien kliiniset laboratoriot kattavasti kaikissa toimialan sääntelyyn ja laadunhallintaan liittyvissä tarpeissa. Työn sisältö on monipuolista ja vastuullista ja vaihtelee isoista projektikokonaisuuksista kuten uuden tuotteen kaupallistamisesta tai laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta pienempiin tehtäviin kuten kliiniseen arviointiin tai yrityksen sisäiseen auditointiin. Tyytyväinen asiakaskuntamme koostuu niin isoista vakiintuneista globaaleista toimijoista, startup-yrityksistä sekä kaikista näiden välillä.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden Suomen johtavassa sosiaali- ja terveyshuollon laatuun keskittyneessä asiantuntijaorganisaatiossa. Tiimikavereiden pitkä kokemus ja asiantuntijuus takaavat hyvän lähitukiverkon ja keskustelufoorumin alati muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Pääset työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alamme korkeatasoisten palveluiden kanssa.

 

Olet etsimämme henkilö, kun tunnistat itsesi seuraavista määritelmistä:

  • Yliopisto- tai korkeakoulututkinto
  • Useiden vuosien kokemus lääkinnällisten laitteiden sääntelystä, määräyksistä ja laadunhallintajärjestelmistä
  • Kokemus lääkinnällisten ohjelmistojen parissa työskentelystä katsotaan eduksi
  • Usean vuoden kokemus työskentelystä lääkinnällisten laitteiden parissa ja perustiedot alan laadunhallintajärjestelmistä ja regulaatioista (ISO 13485:2016, IVD-direktiivi, 98/79 / EY, IVD-asetus 2017/746, MD asetus 2017/745). Muiden kansainvälisten säännösten tuntemus katsotaan eduksi.
  • Auditointikokemusta (ISO13485, ISO9001, MDSAP tai vastaavat)
  • Erinomaiset organisointi-, viestintä- ja vaikuttamisentaidot
  • Positiivinen palveluasenne
  • Kyky hoitaa useita tehtäviä yhtäaikaisesti ja työskennellä itsenäisesti
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Lead Anne Suorsa puhelimitse 044 978 1905 tai sähköpostilla anne.suorsa@labquality.fi.

Täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Anne Suorsalle (anne.suorsa@labquality.fi). Laitathan hakemukseen mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hae työpaikkaa viimeistään 8.10.2021 mennessä.

 


Labquality Oy 

Labquality Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laadun suunnannäyttäjä. Edistämme potilasturvallisuutta kehittämällä laboratoriolääketieteen, sosiaali -ja terveydenhuollon sekä lääkinnällisten laitteiden laadunhallintaa. Vuonna 1971 perustettu Labquality on puolueeton ja ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Meillä on tällä hetkellä yli 7000 asiakasta ympäri maailman. Labqualityssa työskentelee 70 henkilöä ja lisäksi verkostoomme kuuluu lähes 200 sosiaali- ja terveydenhuollon, laboratoriolääketieteen sekä laadun ammattilaista. Olemme osa kotimaista Cor Group -konsernia, johon kuuluvat mm. Coronaria- ja Silmäasema konsernit. www.labquality.fi 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu