Markkinointisuunnittelija

Haemme

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

pieneen mutta tehokkaaseen viestintä- ja markkinointitiimiimme. Työssäsi vastaat yrityksemme markkinoinnin ja viestinnän jokapäiväisten tehtävien käytännön toteutuksesta. Viestimme monikanavaisesti, joten haluamme, että osaat tuottaa sisältöä kohdennetusti erilaiset kanavat ja yleisöt huomioiden. Tuet työssäsi koulutuksien, tapahtumien ynnä muiden tuotteidemme myyntiä sekä tunnettuuden kasvua.

Sinulla tulee olla visuaalista silmää sekä taitoa tuottaa kiinnostavaa sisältöä – ja ennen kaikkea kykyä saattaa nämä julkaisuvalmiiksi kokonaisuuksiksi mm. someen, verkkosivuille ja painotuotteisiin. Ymmärrät brändin merkityksen ja haluat jatkuvasti kehittää ydinviestejämme. Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Laatujärjestelmien ja/tai sotealan tuntemus on tässä työssä etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Panostamme työhyvinvointiin ja meillä on kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat työsuhde-edut. Työskentelemme modernissa monitoimitilassa Helsingin Vallilassa. Markkinointisuunnittelijana toimit viestintäpäällikön alaisuudessa.

Markkinointisuunnittelijalta edellytämme:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vähintään 3 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • monikanavaisen markkinointiviestinnän osaamista
  • kokemusta tapahtumien järjestämisestä markkinoinnin näkökulmasta (esim. messuosastot)
  • erinomaista kuvankäsittelytaitoa (PhotoShop)
  • erinomaista osaamista visuaalista suunnittelussa (InDesign)
  • erinomaista suomen ja sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • taitoa pitää langat käsissäsi useiden samanaikaisten projektien hallinnassa
  • valokuvaustaitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Nanna Shemeikka puh. 040 718 6855.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla 30.4.2019 mennessä osoitteeseen sirpa.hannula@labquality.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti saatuamme kiinnostavan hakemuksen.


Labquality Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laatutalo. Edistämme asiakas- ja potilasturvallisuutta laatua kehittämällä. Vuonna 1971 perustettu Labquality Oy on täysin puolueeton ja ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa räätälöityjä laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Labqualitylla on tällä hetkellä yli 5500 asiakasta, joista noin 4 400 ulkomaisia. Yhtiön johtamisjärjestelmä on ISO 9001 -sertifioitu ja merkittävä osa laadunarviointikierroksista on ISO 17043 -akkreditoitu. Lisäksi yhtiöllämme on akkreditointi sertifiointipalvelujen tuottamiseen.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu