Kliinisten tutkimusten koordinaattori (CRA)

Haemme Labquality Oy:lle kliinisten tutkimusten koordinaattoria eli CRA:ta vakituiseen, kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tulet täydentämään lääkinnällisten laitteiden asiantuntijatiimiämme, joka palvelee lääkinnällisten laitteiden valmistajia sääntelyyn ja laadunhallintaan sekä uutena palveluna kliinisiin tutkimuksiin liittyvissä tarpeissa. Työn sisältö on monipuolista ja vastuullista ja vaihtelee tutkimusdokumenttien valmistelusta, monitoroinnista, tutkimuskeskusten koordinoinnista aina toiminnan kehittämiseen asti. Tyytyväinen asiakaskuntamme koostuu niin isoista vakiintuneista globaaleista toimijoista, startup-yrityksistä sekä kaikista näiden välillä.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden Suomen johtavassa sosiaali- ja terveyshuollon laatuun keskittyneessä asiantuntijaorganisaatiossa. Tiimikavereiden pitkä kokemus ja asiantuntijuus takaavat hyvän lähitukiverkon ja keskustelufoorumin alati muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.  Pääset työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alamme korkeatasoisten palveluiden kanssa.

Olet etsimämme henkilö, kun tunnistat itsesi seuraavista määritelmistä:

  • Kokemusta kliinisistä lääke- ja /tai laitetutkimuksista
  • Terveydenhuoltoalan tai soveltuva luonnontieteellinen koulutus
  • Erinomaiset organisointi-, viestintä- ja vaikuttamisentaidot
  • Positiivinen palveluasenne
  • Kyky hoitaa useita tehtäviä yhtäaikaisesti ja työskennellä itsenäisesti
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)

Lisätietoja tehtävästä antaa Clinical Study Manager Hanna Marttila puhelimitse 0408287074 tai sähköpostilla hanna.marttila@labquality.fi.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Oulussa ja tarjoamme myös joustavat etätyömahdollisuudet.

Täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Hanna Marttilalle (hanna.marttila@labquality.fi).
Laitathan hakemukseen mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hae työpaikkaa viimeistään 9.2.2022 mennessä.


Labquality Oy

Labquality Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laadun suunnannäyttäjä. Edistämme potilasturvallisuutta kehittämällä laboratoriolääketieteen, sosiaali -ja terveydenhuollon sekä lääkinnällisten laitteiden laadunhallintaa. Vuonna 1971 perustettu Labquality on puolueeton ja ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Meillä on tällä hetkellä yli 7000 asiakasta ympäri maailman. Labqualityssa työskentelee 70 henkilöä ja lisäksi verkostoomme kuuluu lähes 200 sosiaali- ja terveydenhuollon, laboratoriolääketieteen sekä laadun ammattilaista. Olemme osa kotimaista Cor Group -konsernia, johon kuuluvat mm. Coronaria- ja Silmäasema-konsernit.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu