Haemme koulutuskoordinaattoria

Koulutuskoordinaattori toimii koulutuspäällikön alaisuudessa koulutustiimin palveluja tuottaen. Tiimin vastuulle kuuluvat erilaiset tapahtumat, kuten seminaarit, verkkokoulutukset ja Labquality Days -kongressi. Hakemamme henkilö vastaa tapahtumien tilavarauksista ja järjestelyistä, ilmoittautumisista, materiaaleista, käyttäjätunnuksista, palautekyselyistä, todistuksista jne. Koulutuskoordinaattori osallistuu myös koulutusten kehittämiseen ja markkinointiin yhdessä koulutuspäällikön kanssa ja avustaa isojen tapahtumien toteutuksessa paikan päällä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista otetta ja hyviä tiimityötaitoja. Terveydenhuollon ja/tai laboratoriotoiminnan tuntemus on etu.

Tarjoamme valittavalle henkilölle monipuolisen tehtävän ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Panostamme työhyvinvointiin ja meillä on kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat työsuhde-edut. Työskentelemme modernissa monitoimitilassa Helsingin Vallilassa.

Koulutuskoordinaattorilta toivomme:

  • soveltuvaa kaupallisen/terveydenhuoltoalan koulutusta
  • myynnin ja markkinoinnin ymmärrystä
  • 1-2 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Office-työkalujen, Webropolin ja tapahtumahallintajärjestelmän osaamista
  • intoa ja halua toimia digitaalisessa ympäristössä
  • sujuvaa suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • taitoa pitää langat käsissä useiden samanaikaisten projektien hallinnassa
  • halua osallistua sisällön kehittämiseen

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Päivi Burakoff puh. 040 846 9099.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla 23.4.2019 mennessä osoitteeseen sirpa.hannula@labquality.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti saatuamme kiinnostavan hakemusten. Etenemme rekryssä nopeasti.


Labquality Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laatutalo. Edistämme asiakas- ja potilasturvallisuutta laatua kehittämällä. Vuonna 1971 perustettu Labquality Oy on täysin puolueeton ja ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa räätälöityjä laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Labqualitylla on tällä hetkellä yli 5500 asiakasta, joista noin 4 400 ulkomaisia. Yhtiön johtamisjärjestelmä on ISO 9001 -sertifioitu ja merkittävä osa laadunarviointikierroksista on ISO 17043 -akkreditoitu. Lisäksi yhtiöllämme on akkreditointi sertifiointipalvelujen tuottamiseen.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu