Quality and Regulatory Affairs Expert / Manager

Haemme Labquality Oy:lle kokenutta lääkinnällisten laitteiden laatu- ja regulaatioasiantuntijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tulet täydentämään lääkinnällisten laitteiden asiantuntijatiimiämme, joka palvelee toimialan kaupallisia toimijoita mukaan lukien kliiniset laboratoriot kattavasti kaikissa toimialan sääntelyyn ja laadunhallintaan liittyvissä tarpeissa. Työn sisältö on monipuolista ja vastuullista ja vaihtelee isoista projektikokonaisuuksista kuten uuden tuotteen kaupallistamisesta tai laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta pienempiin tehtäviin kuten kliiniseen arviointiin tai yrityksen sisäiseen auditointiin. Tyytyväinen asiakaskuntamme koostuu niin isoista vakiintuneista globaaleista toimijoista, startup-yrityksistä sekä kaikista näiden välillä.  

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden Suomen johtavassa sosiaali- ja terveyshuollon laatuun keskittyneessä asiantuntijaorganisaatiossa. Tiimikavereiden pitkä kokemus ja asiantuntijuus takaavat hyvän lähitukiverkon ja keskustelufoorumin alati muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.  Pääset työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alamme korkeatasoisten palveluiden kanssa. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.  

Olet etsimämme henkilö, kun tunnistat itsesi seuraavista määritelmistä: 

  • FM (tai vastaava) biokemian, biotekniikan, kemian, tekniikan tai vastaavalta alalta 
  • Useiden vuosien kokemus (in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettujen) lääkinnällisten laitteiden sääntelystä, määräyksistä ja laadunhallintajärjestelmistä 
  • 5+ vuoden kokemus työskentelystä lääkinnällisten laitteiden parissa ja perustiedot alan laadunhallintajärjestelmistä ja regulaatioista (ISO 13485:2016, IVD-direktiivi, 98/79 / EY, IVD-asetus 2017/746, MD asetus 2017/745).  Muiden kansainvälisten IVD-säännösten tuntemus katsotaan eduksi.  
  • Auditointikokemusta (ISO13485, ISO9001, MDSAP tai vastaavat) 
  • Erinomaiset organisointi-, viestintä- ja vaikuttamisentaidot  
  • Positiivinen palveluasenne 
  • Kyky hoitaa useita tehtäviä yhtäaikaisesti ja työskennellä itsenäisesti  
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito (puhuttu ja kirjoitettu) 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Labquality Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen, p. 040 828 3210, jp.nuutinen@labquality.fi. 

Täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Juha-Pekka Nuutiselle (jp.nuutinen@labquality.fi). Laitathan hakemukseen mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hae työpaikkaa viimeistään 16.4.2021 mennessä. 

 


Labquality Oy 

Labquality Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laadun suunnannäyttäjä. Edistämme potilasturvallisuutta kehittämällä laboratoriolääketieteen, sosiaali -ja terveydenhuollon sekä lääkinnällisten laitteiden laadunhallintaa. Vuonna 1971 perustettu Labquality on puolueeton ja ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Meillä on tällä hetkellä yli 7000 asiakasta ympäri maailman. Labqualityssa työskentelee 70 henkilöä ja lisäksi verkostoomme kuuluu lähes 200 sosiaali- ja terveydenhuollon, laboratoriolääketieteen sekä laadun ammattilaista. Olemme osa kotimaista Cor Group -konsernia, johon kuuluvat mm. Coronaria– ja Silmäasema konsernit. www.labquality.fi 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu