Avoimet työpaikat

Asiakaspalvelukoordinaattori

Labquality Oy (www.labquality.fi) on vuonna 1971 perustettu suomalainen, potilasturvallisuutta ja laatua edistävä palveluyritys. Labqualityn asiakkaita ovat kliiniset laboratoriot, terveydenhuollon organisaatiot ja diagnostiikkateollisuus. Tarjoamme asiakkaillemme laatuun liittyviä tuotteita, palveluita sekä koulutusta ja konsultointia. Toimintamme on kansainvälistä ja meillä on yli 5000 asiakasta 45 maassa. Labquality Oy:n palveluksessa on 45 henkilöä ja lisäksi verkostoomme kuuluu lähes 200 sosiaali- ja terveydenhuollon, laboratoriolääketieteen sekä laadun ammattilaista.

Etsimme nyt

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

vahvistamaan kansainvälistä asiakaspalveluamme.

Asiakaspalvelukoordinaattori toimii asiakaspalvelutiimin aktiivisena jäsenenä ja osallistuu asiakasneuvontaan, asiakasrekisterin ylläpitoon, tilausten käsittelyyn sekä laadunarviointinäytteiden lähetysten organisointiin. Tehtäviin kuuluu myös myynnissä avustamista esimerkiksi messutapahtumissa. Asiakaskunta koostuu kotimaisista ja ulkomaisista kliinisen laboratorioalan ammattilaisista.

Tarjoamme valittavalle henkilölle monipuolisen asiakaspalvelutehtävän kansainvälisessä työympäristössä. Panostamme työhyvinvointiin, meillä on kattavat työsuhde-edut ja tuemme myös jatkuvaa työssä oppimista. Työskentelemme modernissa toimistotilassa Helsingin Vallilassa.

 

Uudelta asiakaspalvelukoordinaattorilta toivomme:

  • parin vuoden työkokemusta kliinisestä laboratoriosta
  • kokemus asiakaspalvelusta tai myyntityöstä on etu
  • palvelumyönteisyyttä ja järjestelmällisyyttä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn
  • tehtävään sopivaa laboratorioalan koulutusta (esim. laboratoriohoitaja, bioanalyytikko, kemisti, mikrobiologi tai solubiologi)
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa; ruotsin kielen taito on etu

 

Kiinnostuithan tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Wahlstedt. p. 050 3275338. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla 9.10.2017 mennessä osoitteeseen sirpa.hannula@labquality.fi.

 

 

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen tästä.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu