Avoimet työpaikat

 

Asiakkuuspäällikkö, kansainvälinen myynti

 

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkö toimii yhdessä myyntijohtajan kanssa, muodostaen kansainvälisen myyntitiimin, jonka tärkeimpänä tehtävänä on ylläpitää ja laajentaa Labqualityn kansainvälistä jakelijaverkostoa. Tiimin tehtäviin kuuluu ulkoisten laadunarviointipalveluiden ja sisäisten kontrollien myynti laboratorioasiakkaille, uusien jakelijoiden hankinta ja koulutus sekä tuote- ja järjestelmätuki, kansainvälisen kaupan sopimusneuvottelut ja vientiasiakirjojen laadinta, asiakaskoulutukset, messutyöskentely sekä erilaisten asiakastilaisuuksien järjestäminen. Asiakkuuspäällikön lopullinen toimenkuva tiimissä riippuu valitun hakijan työkokemuksesta ja osaamisesta. Ensisijaisesti haemme tiimiin oikeanlaista profiilia, positiivisuutta, energiaa ja tuloksentekokykyä.

Tarjoamme valittavalle henkilölle monipuolisen tehtävän ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen kansainvälisessä työympäristössä. Panostamme työhyvinvointiin ja meillä on kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat työsuhde-edut. Työskentelemme modernissa monitoimitilassa Helsingin Vallilassa.

Uudelta asiakkuuspäälliköltä toivomme:

  • soveltuvaa laboratorioalan koulutusta ja/tai kaupallisen alan koulutusta
  • vähintään 1-2 vuoden kokemusta myyntityöstä (esim. diagnostiikkatuotteiden tai laboratoriopalveluiden parissa)
  • kokemus kansainvälisestä myyntityöstä on merkittävä etu
  • sujuvaa suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kiinnostusta ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä eri kulttuureista
  • hyvää esiintymisvalmiutta
  • matkustusvalmiutta

Kiinnostuithan tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Wahlstedt. p. 050 3275338. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla 22.1.2018 mennessä osoitteeseen sirpa.hannula@labquality.fi.

 

 

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen tästä.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu