Avoimet työpaikat

1. EQA-koordinaattori

Haemme pysyvään työsuhteeseen EQA-koordinaattoria järjestämään kliinisten laboratorioiden ulkoisen laadunarvioinnin kierroksia painopistealueena kliininen mikrobiologia.

Työ on tiimityötä ja siihen sisältyy vastuualueen mukaisesti ulkoisten laadunarviointikierrosten toteuttaminen, osallistumista näytehankintaan sekä laadunarviointikierrosten kehittämiseen laatujärjestelmän mukaisesti. EQA-koordinaattori osallistuu työryhmätoimintaan ja on tukena myynti-, markkinointi- ja tiedotustoimissa sekä tähän liittyvän materiaalin tuottamisessa. Arvostamme joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä asiakassuhteissa että työyhteisössä. Työ vaatii aktiivista oman ammattitaidon ylläpitämistä sekä tarkkaa luonteenlaatua.

Uudelta EQA-koordinaattorilta toivomme:

  • Osaamista kliinisen mikrobiologian alueelta
  • Hyvät tietotekniset taidot ja kyky oppia uutta
  • Käytännön kokemusta kliinisestä laboratoriotyöskentelystä
  • Kielitaitona vähintään suomi, englanti (hyvä) ja ruotsi(kohtuullinen)

Sopivia koulutuksia ovat esimerkiksi bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja.

Kiinnostuithan tehtävästä?
Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 10.6.2018 mennessä tuotantopäällikkö Ulla Tiikkaiselle, ulla.tiikkainen@labquality.fi tai Ulla Tiikkainen / Labquality, Hakemus koordinaattoriksi, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki. Lisätietoja antaa Ulla Tiikkainen, puh: 09 8566 8238.

 

2. Toimistoassistentti

Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista toimistoassistenttia. Toimistoassistentti vastaa toimistomme vastaanotosta Kumpulantiellä, puhelinvaihteesta sekä toimistotarviketilauksista ja matkavarauksista. Lisäksi toimistoassistentti huolehtii tiloissamme järjestettävien koulutusten ja kokousten materiaalivalmisteluista ja järjestelyistä. Tehtäväkenttään kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä sekä vuosittaisen Labquality Days -kongressin järjestelyissä ja toteutuksessa avustaminen.
Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Suomen kielen lisäksi edellytämme hyvää suullista englannin kielen taitoa. Tarjoamme mukavan työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut. Tehtävä tulisi ottaa vastaan mahdollisimman pian.
 
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: hallintojohtaja Sirpa Hannula, puh. 050 563 6333, sirpa.hannula@labquality.fi.
 
Voit lähettää meille avoimen hakemuksen tästä.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu