Labquality

Sosiaali- ja terveydenhuollon laadun suunnannäyttäjä.

Olemme suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laatutalo. Edistämme asiakas- ja potilasturvallisuutta laatua kehittämällä. Vuonna 1971 perustettu Labquality Oy on täysin puolueeton ja ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon.

Tuotamme palvelut aina asiakkaamme yksilölliset tarpeet huomioiden, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on tällä hetkellä yli 6000 asiakasta ympäri maailman. Yhtiön johtamisjärjestelmä on ISO 9001 -sertifioitu ja merkittävä osa laadunarviointikierroksista on ISO 17043 -akkreditoitu. Lisäksi yhtiöllämme on akkreditointi sertifiointipalvelujen tuottamiseen.

Laatua pian puoli vuosisataa

Terveydenhuollon laadunarviointityö alkoi lähes 50 vuotta sitten laboratorioammattilaisten havahduttua sen tarpeellisuuteen.  Lähtölaukaus ulkoisen laadunarvioinnin kehittymiselle ja samalla Labqualityn toiminnalle oli yhdeksän HYKS-laboratorion yhteiskontrolliohjelma, joka tunnetaan nimellä Operaatio Mansikki.

Täyden palvelun laatutalo

Olemme potilasturvallisuutta edistävä täyden palvelun laatutalo jo yli 45 vuoden ajan. Olemme Suomen ainoa yritys, joka tarjoaa räätälöityjä laadunarviointi-, sertifiointi- sekä koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Jos haluat vastuullisen kumppanin edistämään organisaatiosi potilasturvallisuutta vaikuttavan laatutyön avulla, valitse meidät.

Asiantuntijaverkostomme sinetöi toimintamme laadun

Labquality tekee aktiivista yhteistyötä lähes kahdensadan laadun, kemian ja laboratoriolääketieteen ammattilaisen kanssa. Huippuosaavan ja käytännönläheisen asiantuntijaverkostomme avulla varmistamme juuri sinun organisaatiollesi parhaan palvelun.

Tule meille töihin!

Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita laadunarvioinnin tehtäviin ja erilaisiin työryhmiin. Voit myös jättää meille avoimen työpaikkahakemuksen.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu