Labquality yrityksenä

Labquality on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laatutalo. Edistämme potilasturvallisuutta parantamalla laatua. Tarjoamme  koulutusta, laadunarviointia sekä sertifiointipalveluja.

Kaikki alkoi Mansikista

Terveydenhuollon laadunarviointityö alkoi yli 40 vuotta sitten laboratorioammattilaisten havahduttua sen tarpeellisuuteen.  Lähtölaukaus ulkoisen laadunarvioinnin kehittymiselle ja samalla Labqualityn toiminnalle oli yhdeksän HYKS-laboratorion yhteiskontrolliohjelma, joka tunnetaan nimellä Operaatio Mansikki.

Täyden palvelun laatutalo

Olemme potilasturvallisuutta edistävä täyden palvelun laatutalo jo yli 45 vuoden ajan. Olemme Suomen ainoa yritys, joka tarjoaa räätälöityjä laadunarviointi-, sertifiointi- sekä koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Jos haluat vastuullisen kumppanin edistämään organisaatiosi potilasturvallisuutta vaikuttavan laatutyön avulla, valitse meidät.

Tutustu laatutaloon

Tule meille töihin!

Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita laadunarvioinnin tehtäviin ja erilaisiin työryhmiin. Voit myös jättää meille avoimen työpaikkahakemuksen.

Lue lisää

Asiantuntijaverkostomme sinetöi toimintamme laadun

Labquality tekee aktiivista yhteistyötä lähes kahdensadan laadun, kemian ja laboratoriolääketieteen ammattilaisen kanssa. Huippuosaavan ja käytännönläheisen asiantuntijaverkostomme avulla varmistamme juuri sinun organisaatiollesi parhaan palvelun.

Lue lisää

Pin It on Pinterest

Jaa sivu