Wanhustentalo Kotikummulle myönnettiin ISO 9001:2015 sertifikaatti

Piikkiössä sijaitsevalle Wanhustentalo Kotikummulle luovutettiin ISO 9001:2015 -sertifikaatti Lucian päivänä 13.12.2017.  Ensimmäisen kerran Wanhustentalo Kotikumpu sai ISO 9001-sertifikaatin jo vuonna 2011. Organisaatio on alueen ainoa vanhusten asumispalveluita tuottava perheyritys, jolle on myönnetty ulkoisen auditoinnin pohjalta laatusertifikaatti.

Wanhustentalo Kotikumpu tarjoaa kodinomaista ja turvallista asumista, silloin kun kotona ei enää pärjää. Siellä luonto on jatkuvasti läsnä, ja ympärillä olevan ulkoilualueen reitistöllä on mahdollisuus kulkea kävellen, pyörätuolilla tai sähköbussilla. Sähköbussi liikennöi omalla lähes 2,5 hehtaarin alueella kesäaikaan sovitusti, ja tarjoaa asukkaille uudenlaisen elämyksen ulkoiluun.

Kotikummun toimintaan kuuluvat mm. säännöllinen asukasraati, omaisille ja asukkaille järjestettävät säännölliset asiakaspalautekyselyt sekä uusimpana toimintamuotona asukasneuvosto, jonka tehtävänä on panostaa viriketoimintaan ja asukkaiden viihtyvyyteen.

Sertifikaatista iloitsivat Wanhustentalo Kotikummun laaturyhmän jäsenet yrittäjä Heli Mäntsälä, vastaava hoitaja Nina Turunen, lähihoitaja Satu Haavisto ja lähihoitaja Alva Vanne (kuvassa vasemmalta oikealle).

Labquality onnittelee!

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu