Miten luovia vieritestien viidakossa?

Vieritutkimuspäivä on kaikille vieritestejä (pikatestejä) työssään tekeville terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu koulutustapahtuma. Se on alan ainoa valtakunnallinen täydennyskoulutus, joka tarkastelee vieritutkimusten tekemisen arkea käytännönläheisesti ja tarjoaa alan asiantuntijoiden puheenvuorojen lisäksi myös konkreettisia case esimerkkejä kentältä.

Tänä vuonna erityisen ajankohtaisia aiheita ovat COVID-19, huumetestit sekä muut hematologiset testit. Pohdimme yhdessä muun muassa sitä, mitkä tekijät vaikuttava käytettävän testin valintaan. Voiko esimerkiksi PCR pikatestiä tehdä missä vain? Päivän jälkeen ymmärrät, milloin vieritutkimus on perusteltua sekä mikä merkitys on näytteenoton laadulla ja virhelähteiden tunnistamisella.

Mukana on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja: sairaalamikrobiologi Vesa Mäntynen Nordlabista nostaa esille ajankohtaisen näkökulman: POC NhO vastaan Covid19 – kumpaa tulisi käyttää? Huumausainepikaseulonnan käyttötarkoitusta meille avaa sairaalakemisti Mia Sneck Vita Laboratorioista. Hematologisia vieritestejä ja niiden käyttötarkoituksia pohtivat eri näkökulmista erikoislääkäri Tuukka Helin HUSLABista sekä sairaalakemisti Outi Malminniemi Fimlabista.

Näiden lisäksi kuulemme päivän paljon muitakin mielenkiintoisia puheenvuoroja niin terveydenhuollon arjesta kuin diagnostiikka yrityksiltä.

Tule mukaan! Osallistujana saat uuden verkkokurssimme Strep A maksutta.

Virtuaalikoulutuksen hinta on 225€ + alv 24%. Sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijat 112,50€ + alv 24%.
Päivän puheenvuorot ovat osallistujamaksun maksaneille nähtävillä 2kk tapahtuman jälkeen. Todistus lähetetään osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu