Uusia ulkoisia laadunarviointi- kierroksia Labqualityn  valikoimaan  

Labquality tuo ohjelmaansa täysin uudenlaisen ulkoisen laadunarviointikierroksen, jossa tarkastellaan erilaisten paineilmakuljettimien eli putkipostijärjestelmien vaikutusta preanalyyttisiin tekijöihin, kuten hemolyysiin 

Erityyppisille paineilmakuljettimille ja putkipostijärjestelmille suunnattu uusi ulkoinen laadunarviointikierros laskee kuljetinjärjestelmästä johtuvan tärinän ja muiden fysikaalisten tekijöiden aiheuttaman hemolyysin ja näytteen hylkäämisen todennäköisyyden, kun pyyntönä ovat kalium, LD ja ASAT. Kierros on suunnattu laboratorioille, jotka käyttävät paineilmakuljettimia verinäytteiden kuljettamiseen.  

– Tämä on erittäin mielenkiintoinen uusi projekti, jolla haluamme tarjota laboratorioille mahdollisuuden seurata – ja pitkällä tähtäimellä vähentää – näytekuljetuksesta johtuvien hemolyyttisten näytteiden määrää. Näin voidaan saavuttaa kustannussäästöjä ja parantaa potilasturvallisuutta, kun uusintanäytteiden määrä saadaan pienenemään, kertoo Labqualityn tuotekehityspäällikkö Heidi Berghäll. 

Labqualityn toinen uusi kierros, johon voi jo rekisteröityä, liittyy tularemian eli jänisruton diagnostiikkaan.  Uusi Francisella tularensisvasta-aineet -kierros sisältää kaksi seerumi/plasmanäytettä.  

Rekisteröityminen molemmille kierroksille on auki 26.4. asti. Kevään aikana on tulossa myös muita uusia mielenkiintoisia kierroksia, joista kerromme lisää piakkoin.  

Lue lisää: 

Preanalytiikka, paineilmakuljettimet/ putkipostijärjestelmät

Francisella tularensis, vasta-aineet

 
Lisätietoja: info@labquality.fi   

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu