Uudet Microbix-kontrollit

Referenssimateriaalit ja sisäiset kontrollit virus- ja bakteeripatogeenien antigeenien sekä nukleiinihapon osoitustesteille

Labquality on solminut keväällä 2020 jakelusopimuksen kanadalaisen Microbix-yrityksen kanssa. Microbixillä on pitkä kokemus kontrollien sekä referenssimateriaalien valmistuksesta ulkoista laadunarviointia järjestäville organisaatioille. Nyt yritys on tuonut markkioille kaksi uutta tuoteperhettä mikrobiologisten testien sisäiseen laadunarviointiin sekä menetelmien validointiin ja verifiointiin. Labquality myy Microbix-kontrolleja Suomessa yksinoikeudella.


Testien validointiin ja verifiointiin

PROCEEDx-tuoteperhe on suunniteltu menetelmien validointii ja verifiointiin. Tuoteperhe sisältää laajan valikoiman kontrolleja virus- ja bakteeripatogeenien antigeenien sekä nukleiinihapon osoitustesteille. PROCEEDx-tuotteet ovat edullinen vaihtoehto CE-merkityille kontrolleille tutkimus-, testaus- ja koulutuskäyttöön.

Microbix PROCEEDx tuotevalikoimasta löytyy mm.

Katso koko tuotevalikoima täältä


Testien sisäiseen laadunarviointiin

REDx Controls -tuoteperhe on laajeneva, CE-merkitty kontrollivalikoima, joka soveltuu virus- ja bakteeripatogeenien antigeenien sekä nukleiinihapon osoitustestien jatkuvaan sisäiseen laadunarviointiin. Tällä hetkellä tuotevalikoimassa on ainoastaan HPV-kontrollit.

Microbix REDx tuotevalikoima

  • REDx HPV45 Positive Control, REDx HPV 18 Positive Control ja REDx HPV 16 Positive Control
  • REDx HPV Negative Control

Lataa tuotelehti tästä


Koronavirus, nukleiinihapon osoitustesteille

  • REDx SARS-CoV-2.

Tuote on saatavana vanupuikossa tai 0,5ml pullossa. Tuote myydään validointipaneelina kunnes CE-merkintä saadaan (odottaa hyväksyntää).

Lataa SARS-CoV-2 tuotelehti

 

 

 

 

 

 

 


Myynti ja tiedustelut

 

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu