Työterveys Wellamo Oy:lle myönnettiin ISO 9001 -laatusertifikaatti

Labquality myönsi 10. kesäkuuta 2019 Lahti-konserniin kuuluvalle Työterveys Wellamolle ISO 9001 -laatusertifikaatin, joka on laadunhallinnan ja toiminnanohjauksen tunnetuimpia sertifiointityökaluja. Työterveys Wellamo vastaa Päijät-Hämeen kuntien sekä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän (PHHYKY) työterveyspalveluista, ja sillä on 10 toimipistettä eri puolilla Päijät-Hämeettä.

Laatusertifikaatin avulla varmistetaan, että johtamisjärjestelmä on tehokas, vastaa sidosryhmien odotuksiin sekä tukee jatkuvaa kehittämistä. Sertifikaatin luovutustilaisuudessa Lahdessa 25. kesäkuuta oli mukana iso joukko prosessin valmiiksi saattamisesta tyytyväistä ja työstään ylpeää Työterveys Wellamon henkilöstöä. Wellamolaiset olivat tehneet yhteisen päätöksen, että sertifikaattia lähdetään tavoittelemaan, ja varsinainen työ sen eteen tehtiin tämän kevään aikana. Sisäisten prosessien dokumentointi, ohjeiden ja sisäisten dokumenttien tarkistus ja tiedon kokoaminen oli tarkkaa työtä, ja matkan varrelle oli mahtunut ylä- ja alamäkiä.

Vaikutukset tehdystä työstä on henkilöstön mukaan ollut heti nähtävissä. Ydinprosessien jalkauttamisessa on ryhdistäydytty, tarkentuneet toimintatavat on esitelty työntekijöille ja mm. poikkeamien ilmoitusjärjestelmä on otettu aktiivisesti käyttöön.

Labquality kiittää yhteistyöstä arvioinnin aikana, onnittelee Työterveys Wellamoa hienosta saavutuksesta ja rohkaisee edelleen laadun ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen.


Kuvassa Työterveys Wellamon henkilöstöä sertfikaatin luovutustilaisuudessa 25.kesäkuuta 2019. Sertifikaattia käsissään pitelee Wellamon johtava ylilääkäri ja laatupäällikkö Satu Nevalainen, kukkia pitelee toimistusjohtaja Päivi Hiltunen.


Lisätietoa www.tyoterveyswellamo.fi

Tutustu tarkemmin ISO-standardien mukaisiin sertifiointeihin.

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu