Rekrytoimme EQA-koordinaattoria

Etsimme nyt

EQA-KOORDINAATTORIA, perhevapaan sijaiseksi

kliinisen kemian kierroksille

Haemme perhevapaan sijaiseksi EQA-koordinaattoria järjestämään kliinisten laboratorioiden ulkoisen laadunarvioinnin kierroksia painopistealueena kliininen kemia ja vieritutkimukset.  Työsuhde alkaa 16.11.2020.

Työ on tiimityötä ja siihen sisältyy vastuualueen mukaisesti ulkoisten laadunarviointikierrosten toteuttaminen, osallistumista näytehankintaan sekä laadunarviointikierrosten kehittämiseen laatujärjestelmän mukaisesti.  EQA-koordinaattori osallistuu työryhmätoimintaan ja on tukena myynti-, markkinointi- ja tiedotustoimissa sekä tähän liittyvän materiaalin tuottamisessa.

Arvostamme joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä asiakassuhteissa että työyhteisössä.  Työ vaatii aktiivista oman ammattitaidon ylläpitämistä sekä tarkkaa luonteenlaatua.

Uudelta EQA-koordinaattorilta toivomme:

  • Osaamista kliinisen kemian alueelta ja ymmärrystä vieritutkimusanalytiikasta
  • Hyvät tietotekniset taidot ja kyky oppia uutta
  • Käytännön kokemusta kliinisestä laboratoriotyöskentelystä
  • Kielitaitona vähintään suomi, englanti (hyvä) ja ruotsi (kohtuullinen)


Kiinnostuithan tehtävästä?

Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 24.9.2020 mennessä tuotantopäällikkö Ulla Tiikkaiselle, ulla.tiikkainen@labquality.fi tai Ulla Tiikkainen / Labquality, Hakemus koordinaattoriksi, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki. Lisätietoja antaa Ulla Tiikkainen, puh: 09 8566 8238.


Labquality Oy (www.labquality.fi) on vuonna 1971 perustettu suomalainen, potilasturvallisuutta ja laatua edistävä vientiyritys. Labqualityn asiakkaita ovat kliiniset laboratoriot, terveydenhuollon organisaatiot ja diagnostiikkateollisuus. Tarjoamme kansainvälisesti sisäistä ja ulkoista laadunarviointia kliinisille laboratorioille ja vieritestaukseen. Meillä on yli 40 jakelijaa ja 7000 asiakasta 55 maassa. Labquality Oy:n palveluksessa on 60 henkilöä ja lisäksi verkostoomme kuuluu lähes 200 sosiaali- ja terveydenhuollon, laboratoriolääketieteen sekä laadun ammattilaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Jaa sivu