Päivi Burakoff koulutuspäälliköksi

Bioanalyytikko Päivi Burakoff on aloittanut koulutuspäällikkönä Labqualityssä. Vastuullaan hänellä on tapahtumien ja koulutusten suunnittelu, kehittäminen ja myynti. Päivi siirtyi meille YML:stä, missä hän toimi pitkään tuotannon, palvelukehityksen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Päivin laajasta kokemuksesta terveydenhuoltoalalla, niin laboratorioiden kuin palvelukehityksen näkökulmista, on suuri hyöty nykyisessä tehtävässä. Sote-uudistuksen ja muun alalla tapahtuvan muutoksen vuoksi uusi rooli Labqualityssä on Päivin mielestä äärimmäisen mielenkiintoinen. ”Labqualityllä on mielestäni ihan oma profiilinsa laatutalona sosiaali- ja terveysalalla. On mahtavaa päästä mukaan kehittämään tätä murroksessa olevaa alaa ja nähdä aitiopaikalta, miten esimerkiksi laboratorioiden toiminta kytkeytyy osaksi tulevaa,” hän sanoo ja toivoo, että laajalla yhteistyöllä ja verkostomaisella toiminnalla alalla tehtävä kehitystyö saadaan kaikille näkyväksi.

Koulutusten, kuten vieritestipassien, myynnin ja kehittämisen lisäksi hänellä tulee olemaan vetovastuu Labqualityn suurimmista tapahtumista eli Labquality Daysistä ja Vieritutkimuspäivistä. Erityisesti Päivi odottaa pääsevänsä tekemään Daysiä, jonka hän näkee merkittävänä terveys- ja laboratorioalan koulutustapahtumana, mutta myös verkostoitumisfoorumina. ”Olen itse ollut monta vuotta Daysissä mukana osallistujana ja näytteilleasettajana, joten nyt on hauska päästä tekemään tapahtumaa toisesta näkökulmasta samalla kuitenkin kävijäkokemusta hyödyntäen.” Toiminnan kehittäminen, verkostoituminen ja vuorovaikutus ovatkin niitä Päivin vahvuuksia, joita hän pääsee taatusti hyödyntämään tässä uudessa roolissa.

Ja kuten koulutuspäällikölle hyvin sopii, tarve oppia uutta ja halu haastaa itsensä kehittymään näkyy Päivillä myös vapaa-ajalla, sillä hänellä on parhaillaan työn alla Sosiaali- ja terveysalan palvelujen johtamisen ylempi AMK-tutkinto. ”Myös näitä oppeja pääsen hyödyntämään uudessa työssäni jo nyt,” hän iloitsee.

Yksi vastaus ”Päivi Burakoff koulutuspäälliköksi

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu