Labqualityn laadunarviointipalvelut 2019

Uudet yhdistelmäkierrokset

Labqualityn ulkoisen laadunarvioinnin vuosiohjelma 2019 on julkaistu. Uusi ohjelma sisältää lähes 40 laadunarviointikierrosta, jotka kattavat laboratoriotutkimusprosessin analyyttisen vaiheen lisäksi myös pre- ja/tai post-analyyttisen vaiheen laadunarvioinnin. Nämä ns. yhdistelmäkierrokset on merkitty ohjelmaan EQA3 -tunnuksella.

Labquality on tällä hetkellä ainoa ulkoisia laadunarviointipalveluita tarjoava organisaation, joka täyttää ISO15189 -standardin vaatimukset pre- ja post-analyyttisen vaiheen sisällyttämisestä ulkoisille laadunarviointikierroksille.

 

Labqualityn palvelut laboratorioille

Ensi vuoden ohjelma sisältää 171 kierrosohjelmaa, jotka on suunniteltu palvelemaan suomalaisten laboratorioiden ja vieritutkimusyksiköiden tarpeita.

Kliinisille laboratorioille suunnattu palvelu sisältää ulkoisten laadunarviointikierrosten lisäksi kattavan valikoiman kolmannen osapuolen kontrolleja ja referenssimateriaaleja sekä Labquality Days -kongressin helmisuussa 2019, jossa laboratorioalan asiantuntijat tarkastelevat analytiikan kehitystä laadunhallinnan näkökulmasta.

Vieritutkimusyksiköille ja vieritutkimuksista vastaaville henkilöille tarjoamme yli neljäkymmentä laadunarviointikierrosta, vieritutkimuspassit, Valtakunnalliset vieritutkimuspäivät kaksi kertaa vuodessa sekä tänä vuonna uudistetun vieritestisuosituksen.

 

Ulkoisten laadunarviointipalveluiden tilaaminen vuodelle 2019

Pyydämme kaikkia laadunarviointikierroksille osallistuvia yksiköitä tekemään vuositilauksen marraskuun loppuun mennessä.  Tilauksia voi täydentää ja muuttaa vielä tämän jälkeen totuttuun tapaan. Tilaus tehdään verkkosivujemme kautta LabScala -ohjelmalla. Mikäli teillä on tilauksiin liittyviä kysymyksiä, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme info@labquality.fi .

 

Ilmoittautuminen Labquality Days -kongressiin

Labquality Days on vuoden merkittävin laboratorioalan tapahtuma Suomessa. Kongressi kokoaa yhteen kaikki laboratorioalan päättäjät, asiantuntijat, laboratorioalan ammattilaiset ja diagnostiikkateollisuuden edustajat. Ilmoittautuminen kongressiin on alkanut ja se kannattaa tehdä marraskuun loppuun mennessä, edulliseen early bird -hintaan.

 

Lisätietoja

Labquality asiakaspalvelu
info@labquality.fi

 

 

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu