Labquality on mukana ISQua-kongressissa Lontoossa 1.-4.10.2017

ISQua-kongressi on kansainvälinen terveydenhuollon laatua ja potilasturvallisuutta edistävä suurtapahtuma, joka järjestetään lokakuun alussa Lontoossa. Kongressissa ovat mukana Auditointi- ja sertifiointipalveluiden asiakkuusjohtaja Marja Heikkinen sekä Labqualityn pääauditoija Päivi Jokinen.

Marja ja Päivi ovat olleet kongressin hienosta annista innoissaan ja monet luennot ovat avanneet silmiä nopeasta eurooppalaisesta kehityksestä liittyen mm. terveydenhuollon kustannustehokkuuteen.

”WHO käynnisti tämän vuoden maaliskuussa globaalin kampanjan lääkitysvirheiden vähentämiseksi. Ohjelman tavoitteena on vähentää lääkkeiden käyttöön, antoon ja määritykseen liittyviä virheitä 50 % 5 vuoden aikana. Pelkästään taloudellisesti tämä tuo 18 biljoonan punnan säästön”, Marja kertoo.

Myös kommunikaatiotaitojen merkitys potilastuvallisuuden ja hoidon laadun parantamiseksi puhuttaa terveydenhuollon kansainvälisiä toimijoita. Mm. Annegret Hannawa (pitää esitystä kuvassa) on tehnyt aiheesta tutkimusta, ja kertoo pystyvänsä osoittamaan, kuinka ”opettamalla, harjoittelemalla ja jatkuvalla kommunikastiotaitojen parantamisella voitaisiin säästää globaalisti jopa 70-80 miljoonaa euroa”.

Lisätietoja tapahtumasta löydät https://isqua.org/Events/london-2017

Lue lisätietoa Labqualityn Auditointi- ja sertifiointipalveluista.

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu