Labquality ja Mectalent Medical Services yhdistyvät

Labquality Oy ja konsulttiyhtiö Mectalent Medical Services Oy (MMS) tullaan fuusioimaan. Molemmat yritykset kuuluvat suomalaiseen COR Group konserniin. Uusi kokonaisuus jatkaa toimintaansa Labqualityn nimellä panostaen edelleen vahvasti tuotekehitykseen: suunnitelmissa on mm. kehittää digitaalisia ratkaisuja ja tarjota uusia palveluja kliinisille laboratorioille.  

Fuusio tulee yhdistämään kaksi vahvaa yritystä, joiden osaamisen ja toiminnan keskiössä on terveydenhuollon laadun kehittäminen: Labqualityn vahvuutena monipuoliset laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalvelut ja MMS:n lääkinnällisten ja in vitro -diagnostisten laitteiden rekisteröinnin asiantuntijuus. Alan laaja-alainen ja kansainvälinen osaaminen yhdistää yrityksiä. Jatkossa panostamme edelleen vahvasti tuotekehitykseen ja digitaalisuuteen. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2019 oli noin 9 miljoonaa euroa ja yhdessä ne työllistävät 55 alan ammattilaista.

Alustavan aikataulun mukaan fuusion täytäntöönpano on 31.10.2020.


Juha-Pekka Nuutinen aloittaa toimitusjohtajana 1.7.2020

Osana prosessia Labqualityn hallitus on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi MMS:n toimitusjohtajan Juha-Pekka Nuutisen. Nuutinen on 46-vuotias tekniikan tohtori, jolla on yli 20 vuoden kokemus lääkelaite- ja diagnostiikka-alalta. Johtaja Olli Karhi COR Group Oy:stä aloittaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Samassa yhteydessä Labquality Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2013 toiminut Mia Lindström päättää tehtävässään 30.6.2020. ”Labqualityn hallitus haluaa kiittää Mia Lindströmiä menestyksekkäästä toimitusjohtajakaudesta ja hänen panostuksestaan mm. kansainvälisen liiketoiminnan kasvussa ja yhtiön uudistamisessa yli seitsemän vuoden ajan ”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Olli Karhi.

”Jatkamme toiminnan kehittämistä niin asiakkaille tarjottavien palveluiden kuin sisäisten prosessienkin osalta. Uusi Labquality pystyy tarjoamaan palveluja, joiden avulla laboratoriot voivat vastata diagnostisia laitteita koskevien uusien EU-asetusten vaatimuksiin. Lisäksi tulemme panostamaan aiempaa vahvemmin digitaalisiin ratkaisuihin, joita toteutamme yhteistyössä emokonsernin kanssa”, toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen linjaa.


LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen, Labquality Oy
puh. 040-828 3210, jp.nuutinen(at)labquality.fi

Johtaja Olli Karhi, hallituksen puheenjohtaja, Labquality Oy
puh. 0400-684 117, olli.karhi(at)corgroup.fi

www.mectalentmedicalservices.fi

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu