Labquality Days on taas täällä – varaa paikkasi heti! 

Labquality Days järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa 10.–11.2.2022.
Labquality Days on Suomen suurin sosiaali- ja terveydenhuollon laadunhallintaan, laboratoriolääketieteeseen ja lääkinnällisiin laitteisiin keskittyvä asiantuntijatapahtuma.  

Labquality Days kerää yhteen alansa ammattilaiset keskustelemaan laboratoriodiagnostiikasta, kehittyvästä terveydenhuollosta ja teknologian sekä innovaatioiden tarjoamista mahdollisuuksista. Labquality Days tarjoaa oivan tilaisuuden kuunnella ajankohtaisia puhujia, kurkata alan tulevaisuuteen ja verkostoitua sekä tavata kollegoita niin Suomesta kuin ulkomailtakin. 

Ajankohtainen kongressiohjelma koostuu neljästä päälinjasta: 

  • kehittyvä laboratorio 
  • kehittyvä terveysteknologia 
  • laatutieto hyötykäyttöön  
  • kansainvälinen laboratorion laatu 

Ohjelmalinjat rakentuvat useista erikoisalojen sessioista tarjoten tuoreimman tiedon ja ajankohtaisimmat aiheet sekä tietenkin vaikuttavan kattauksen alan huippupuhujia. Kaksipäiväiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan on koottu yhteen kaikki laadun rakentamisen palaset täydennettynä kattavalla laboratoriolääketieteen näyttelyllä, joka esittelee uusimmat käytännöt, laitteet, tarvikkeet ja menetelmät. 

Tutustu Labquality Daysin ohjelmaan ja uutuuksiin, kuten laatupäälliköiden ajatushautomoon täällä>> 

Varaa paikkasi heti Early Bird -hintaan! Lipunmyynti on alkanut, ilmoittaudu mukaan >>

Labquality Daysin osana on jälleen messunäyttely, joka on vuonna 2022 entistä laajempi. Näyttelypaikkojen myynti aukeaa 27.9.2021. Tarjolla on osastopaikkojen lisäksi paljon digitaalista näkyvyyttä. Parhaat paikat menevät nopeasti! 

Tervetuloa mukaan vuoden huipputapahtumaan!

”Labquality 50+ vuotta laadun suunnannäyttäjänä”​ 


Tilaa uutiskirjeemme!

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu