Labquality Days -kongressin ePosterinäyttely saa jatkoa

Ensimmäisenä vuotena ePosterinäyttely sai paljon kiinnostusta, ja osallistujia oli niin Suomesta kuin myös muualta Euroopasta. ePosterinäyttely järjestetään yhteistyössä kansainvälisen ohjelmalinjan kanssa englanninkielisenä.

Posterinäyttelyssä kaikilla kongressiin osallistuvilla on mahdollisuus esittää ePostereina tutkimustensa tuloksia ja uutta, aiemmin julkaisematonta tietoa. Postereiden aiheiden toivotaan liittyvän olennaisesti kongressin ohjelman teemoihin. Kongressin kansainvälinen tieteellinen komitea valitsee kaksi parasta posteria palkittavaksi. Parhaat posterit palkitaan Labquality Days -kongressissa laadunedistämispalkintojen jaon yhteydessä torstaina 8.2.2018.

Viime vuonna palkinnon saivat ePosterit, joissa esiteltiin Suomen hematologian biopankkia (Tiina Vesterinen, FIMM, Helsingin yliopisto) sekä portugalilaisten laboratorioiden menestymistä HbA1c-kierroksella (Armandina Miranda, Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, Portugali).

Postereiden esittäjiä on mahdollista tavata perjantaina 9.2.2018 ”Meet the expert behind the ePoster” -tapahtumassa. Torstaina palkittujen postereiden esittäjille varataan lyhyt puheenvuoro työnsä esittelyyn ja kysymyksiin, ja myös muut postereiden esittelijät ovat tällöin paikalla vastaamassa kysymyksiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää Niina Kiveltä, sähköposti niina.kivi@labquality.fi

Tärkeät päivämäärät

Abstraktien toimitus: 24.11.2017 mennessä, sähköpostitse: niina.kivi@labquality.fi

ePosterien hyväksyntä: 5.12.2017 mennessä

Lue lisää ja ilmoita mukaan oma posterisi https://www.labqualitydays.fi/kongressi/eposterit/

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu