Opi lääkinnällisten laitteiden laadun- ja riskienhallintaa

Haluaisitko oppia ymmärtämään lääkinnällisten laitteiden laadun- ja riskienhallintaa?

Labquality tarjoaa kattavan koulutuspolun, jonka avulla lääkinnällisten laitteiden laadun- ja riskienhallinnan standardit tulevat tutuksi, ja opit viemään niiden vaatimuksia käytäntöön omassa organisaatiossasi.


ISO 13485 -standardi tutuksi

Mitä? Yleiskatsaus terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden valmistajille suunnattuun laadunhallintastandardiin, jonka avulla varmistetaan terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden viranomais- ja asiakasvaatimusten täyttyminen tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.
Missä? Online

Milloin? 16.3. klo 9-16

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen >>

ISO 13485 -standardin mukainen sisäinen auditointi -koulutus

Mitä? Koulutuksessa saat perustiedot auditoinnin käsitteestä, kohteista ja menettelytavoista sekä valmiudet ja osaamisen toimia sisäisenä auditoijana ISO 13485:2016 standardin vaatimusten mukaisesti omassa organisaatiossasi. 
Missä? Online

Milloin? 5.4. ja 19.5. klo 9-16

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen >>

ISO 14971:2019 Riskienhallinta

Mitä? Koulutus antaa yleiskatsauksen vasta päivitettyyn ISO 14971 riskienhallintastandardiin ja sen vaatimuksiin. Koulutuksen avulla ymmärrät riskienhallinnan merkityksen lääkinnällisten laitteiden turvallisuudelle, osaat viedä standardin vaatimuksia käytäntöön ja löytää sopivia menetelmiä riskienhallintyöhön.
Missä? Online
Milloin? 4.5. klo 8.30-16

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen >>

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu