Koulutuskokemuksia: Miksi osallistua säteilynkäytön sisäisen kliinisen auditoinnin koulutukseen?

Labquality järjestää säteilynkäytön sisäisen kliinisen auditoinnin koulutuksia, joissa saat kattavat tiedot kliinisten sisäisten auditointien suunnitteluun ja toteutukseen.

Koulutuksessa saat perustiedot auditoinnin käsitteistä ja menettelytavoista. Koulutus antaa valmiudet ja osaamisen toimia sisäisenä auditoijana omassa organisaatiossa sekä opit käyttämään sisäistä auditointia työyhteisön kehittämisvälineenä. Koulutuksessa tehdään myös auditointiharjoituksia.

Mitä mieltä koulutukseen osallistuneet ovat koulutuksesta?

”Siihen sisältyi hyviä käytännönläheisiä esimerkkejä. Kouluttaja oli hyvin innostava, erittäin ammattitaitoinen, ja helposti lähestyttävä. Parasta olivat konkreettiset ja käytännönläheiset esimerkit sekä auditointia varten annetut pohjat. Suosittelisin koulutusta kollegoilleni: röntgenhoitajille, lääkäreille, sairaalafyysikoille, jotka ovat kiinnostuneita laatutyöskentelystä.”

Chibuzor, fyysikko

”Koulutusmateriaalit pystyi lataamaan itselleen jo ennen koulutusta, mikä mahdollisti ennakkotutustumisen. Koulutuksen sisältö oli hyvä ja vastasi tarvettani – halusin perustiedot auditoinnista. Etenemistahti oli hyvä ja kouluttaja oli selkeä.”

Lauri, sairaalafyysikko

”Kouluttaja oli selväsanainen ja erittäin pätevä, kokemusta oli selkeästi paljon kentältä auditoinneista. Kouluttaja käytti ja kertoi paljon käytännön esimerkkejä, jotka auttavat hahmottamaan asioita ja asiat jäävät paremmin mieleen konkretian kautta. Lisäksi käytännön esimerkit pitävät koulutuksen sopivan rentona. Suosittelen ehdottomasti! Kaikille sisäisiä kliinisiä auditointeja tekeville: fyysikot, röntgenhoitajat, röntgenlääkärit, sekä muut välillisesti röntgentoimintaan osallistuvat esim. sairaalan sihteerit.”

Sari, kuvantamisen palvelukoordinaattori

”Hyvin kattava ja mielenkiintoinen sisältö. Oikein hyvä, asiantunteva ja kokenut kouluttaja. Hienoa oli kuulla kokemuksia vuosien varrelta. Parasta oli kouluttajan kokemus ja asiantuntemus, osallistujat myös jaettiin ryhmiin keskustelemaan. Suosittelisin koulutusta kaikille auditoinnista ja laadun kehittämisestä kiinnostuneille.”

Tanja, palveluvastaava


Kevään 2022 säteilynkäytön sisäisen kliinisen auditoinnin koulutus järjestetään 16. maaliskuuta.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu