Kati Räätäri myyntijohtajaksi

FK, MBA Kati Räätäri on aloittanut Labqualityn myyntijohtajana lokakuun alussa. Katin vastuulla on auditointi-, sertifiointi- sekä koulutuspalveluiden myynti ja liiketoimintojen kehittäminen. Kati on toiminut pitkään sosiaali- ja terveydenhuollon alalla eri rooleissa, muun muassa Tiedolla julkisen terveydenhuollon toimialan johtajana.

Toiminnan ja laadun kehittäminen on Katille luontainen suunta työuralla. ”Aiemmin olen katsonut sosiaali- ja terveydenhuollon toimialaa lääketeollisuuden ja tietojärjestelmätoimittajan näkökulmasta. Nyt minulle avautuu mahdollisuus keskittyä itselleni tärkeään asiaan eli asiakas- ja potilasturvallisuuteen ja siihen, miten voimme Labqualityn palveluin tukea asiakkaitamme heidän toimintansa kehittämissä”, hän toteaa. 

Katilla on vahva osaaminen asiakkuuksien johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä, ja myös laatutyön tekeminen on hänelle tuttua. ”Laatutyö prosessien kehittämisen ja asiakastyytyväisyyden näkökulmasta on minulle erityisen mieluisaa ja innostavaa. Tässä uudessa roolissani pääsen yhdistämään kaiken aiemman työkokemukseni ja osaamiseni,” hän toteaa ja jatkaa ”Minusta on hienoa päästä mukaan tekemään tätä työtä suomalaiseen laatutaloon, jolla on pitkä historia laatutyössä ja sen kehittämisessä.”

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu