Etsimme myyntijohtajaa


Etsimme nyt

myyntijohtajaa

vahvistamaan kotimaista myyntiämme.

Olet myynnin johtamisen ammattilainen ja kokenut kaupan tekijä. Sinulla on näyttöjä tulosvastuullisista tehtävistä ja menestyksekkäästä asiakkuuksien kotiuttamisesta ja tiedät, mitä edellyttää pitkäaikainen, hyvä asiakassuhde. Liikut luontevasti ja aktiivisesti sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden parissa ja ammattilaisena myös suunnittelet myynnin toteutusta systemaattisesti, soveltuvia työkaluja hyödyntäen ja yhtiön strategisten linjausten mukaisesti. Somessa liikut suvereenisti, tunnet alan päättäjiä ja ymmärrät, miten verkostoja hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisessä.

Suomen sotekenttä on murroksessa ja tarjoamme sinulle nyt haasteellisen ja palkitsevan myyntiroolin ehdottomalla näköalapaikalla suoraan pelikentälle. Saat vastuullesi kasvattaa ja kehittää auditointi- ja sertifiointipalvelujemme myyntiä ja pääset myös mukaan johtoryhmämme jäseneksi. Panostamme työhyvinvointiin ja meillä on kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat työsuhde-edut. Työskentelemme modernissa monitoimitilassa Helsingin Vallilassa.

Ammattilaiselta toivomme:

  • soveltuvaa AMK/korkeakoulutasoista tutkintoa
  • usean vuoden kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä
  • sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden tuntemusta
  • kokemus laatujohtamisesta sekä laadunhallinnan standardeista on etu
  • sujuvaa suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää esiintymisvalmiutta sekä verkostoitumiskykyä
  • matkustusvalmiutta
Kiinnostuithan tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mia Lindström. p. 050 363 6595. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla 17.8.2018 mennessä osoitteeseen sirpa.hannula@labquality.fi. Toimi nopeasti, sillä olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti oikein henkilön löydyttyä.


Labquality Oy on vuonna 1971 perustettu suomalainen, puolueeton, potilasturvallisuutta ja terveydenhuollon laatua edistävä palveluyritys. Labquality Oy auttaa sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioita kehittämään ja ylläpitämään toimintansa laatua tarjoamalla ulkoista laadunarviointia, sertifiointi- ja koulutuspalveluita sekä myös kontrolli- ja referenssimateriaaleja sisäiseen laadunvarmistukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Jaa sivu