Postin lakon vaikutus Labqualityn näytetoimituksiin

Olemme valmistautuneet maanantaina 11.11.2019 alkaneeseen Postin lakkoon jo etukäteen lähettämällä asiakkaille suuren osan marraskuun laadunarviointinäytteistä viikolla 45. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa lisää mahdollisista toimitusmuutoksista.

Lue lisää

Suomalaisen osaamisen Moodi 2-3/2019 on julkaistu

Moodi-asiakaslehtemme numero 2-3/2019 on julkaistu nyt näköislehtenä. Teemana tällä kertaa on erityisesti suomalainen osaaminen, näkökulmina niin innovaatiot kuin teknologia. Meillä on Suomessa paljon alan huippuosaamista, kannattaa tutustua. Lehdessä mukana myös muita ajankohtaisia aiheita.

Lue lisää

Ulkoisen laadunarvioinnin vuosiohjelma 2020 on julkaistu

Ulkoisen laadunarvioinnin vuosiohjelma on nyt julkaistu. Ohjelma sisältää useita mielenkiintoisia uutuuksia, jotka täydentävät entuudestaan laajaa kierrosvalikoimaamme. Yksi merkittävimmistä muutoksista on pre- ja postanalytiikkaa sisältävien yhdistelmäkierrosten lukumäärän lisääminen. Ensi vuoden ohjelmassa on jo 40 yhdistelmäkierrosta, jotka tarjoavat täyden tuen ISO15189 standardin vaatimuksille koko tutkimusprosessin kattavasta laadunarvioinnista. Muutamia nostoja uudesta ohjelmasta Hematologia, hyytymistutkimukset Kierrokselle 4330 Aktivoitu partiaalinen … Jatka

Lue lisää

Days 2020 ohjelma on julkaistu ja lipunmyynti alkanut

Nyt se on vihdoin täällä! Days 2020 ohjelma on julkaistu ja se on ajankohtaisempi kuin koskaan. Ohjelmasta voit rakentaa juuri sinua kiinnostavan kokonaisuuden niin erikoisalojen kuin laatutiedon hyödyntämiseen keskittyviä luentoja. Keskipäivän paneelikeskustelut nostavat rohkeasti esille alan ajankohtaisia näkökulmia. Varaa paikkasi vuoden huipputapahtumaan, lipunmyynti on nyt alkanut.

Lue lisää

Osallistu vieritutkimuspäivään

Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä järjestetään 13.11.2019 jälleen Helsingin Paasitornissa. Päivän aikana puhumme muun muassa vieritutkimusten tulevaisuudesta, tukilaboratorion roolista sekä tutustumme käytännönläheisesti vieritutkimusten tekijöiden arkeen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää

Uusimme visuaalisen ilmeemme

Olemme uusineet visuaalisen ilmeemme syyskuun alussa. Uudistunut Labquality on raikas, aito, liiketoimintaamme paremmin kuvaava ja nykyaikainen. Olemme hakeneet ilmeeseen yhtenäisyyttä ja selkeyttä uusin brändikuvin sekä graafisin elementein, kuten Labqualityn omalla ikonivalikoimalla. Jatkossa huomaatte myös värimaailmamme saaneen uusia korostuksia ennestään tuttujen värien joukkoon.

Lue lisää

Labquality Days 2020 on uudistunut mutta silti tuttu

Labquality Days -kongressi kerää helmikuussa jälleen Messukeskukseen suuren joukon terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen ammattilaisia. Kongressiohjelma koostuu neljästä päälinjasta. Vuonna 2020 tapahtuma on entistä kansainvälisempi ja ajankohtaisempi. Kongressia on uudistettu muutenkin. Tapahtumajärjestelyissä ja -viestinnässä korostuvat vuonna 2020 digitaalisuus ja modernit viestintäratkaisut.

Lue lisää

Sisäisen kliinisen auditoinnin koulutukset starttaavat

Uusi säteilylainsäädäntö tuo mukanaan kuvantamisyksiköille velvoitteen tehdä sisäisiä kliinisiä auditointeja vähintään neljän vuoden välein. Näiden suunnitteluun kannattaa panostaa juuri nyt, sillä erillistä siirtymäaikaa lain voimaantulon jälkeen ei ole. Labquality aloittaa toukokuussa yksipäiväisten koulutuksien kiertueen. Ensimmäinen koulutus järjestetään toukokuussa Helsingissä, ja syksyllä koulutuksia on ympäri Suomen. Koulutuksen käynyt saa sisäisen kliinisen auditoijan todistuksen.

Lue lisää

Labquality mukana väitöstutkimuksessa diagnostiikan laadunparantamisesta

Labqualityn tuotantojohtaja Jonna Pelanti on aloittanut väitöskirjaprojektin yhteistyössä HUSLABin kanssa liittyen diagnostiikan laadunparantamiseen. Väitöskirjaprojektin tarkoituksena on tuottaa laboratoriotutkimusten viitearvoja suureen datamäärään pohjautuen sekä Labqualityn EQA-tulosten hyödyntäminen ja uuden lisäarvon tuottaminen asiakkaille heidän suoriutumisestaan.

Lue lisää

Pin It on Pinterest