Lomakausi vaikuttaa aukioloaikoihimme

Asiakaspalvelumme sekä puhelinvaihteemme on suljettu kesälomakaudella 18.7. – 2.8.2020. Tänä aikana emme vastaa info@labquality.fi -osoitteeseen lähetettyihin sähköposteihin. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä vastausajoissa. Viesteihin vastataan jälleen 3.elokuuta alkaen.

Lue lisää

Vieritutkimuspäivän ohjelma on julkaistu

Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä järjestetään jälleen 5. marraskuuta Helsingissä. Ohjelma on nyt julkaistu ja tiedossa on mielenkiintoinen päivä kaikille teille, jotka teette vieritutkimuksia päivittäisessä työssänne. Nyt tarjolla on myös online-koulutus eli pääset osallistumaan ilman matkustamista Helsinkiin.

Lue lisää

Laadun kehittäminen tukee osallistavaa asiakastyötä

SHQS on Labqualityn omistama laatustandardi, joka on Suomessa käytössä noin sadalla sotealan organisaatiolla. Savas-Säätiö on yksi pitkäaikaisimmista SHQS-laaduntunnustuksen saaneista toimijoista. Tutustu siihen, mitä laatutyö heille merkitsee.

Lue lisää

Labquality ja Mectalent Medical Services yhdistyvät

Labquality ja Mectalent Medical Services Oy (MMS) fuusioituvat. Molemmat yritykset kuuluvat suomalaiseen COR Group konserniin. Uusi kokonaisuus jatkaa toimintaansa Labqualityn nimellä. Fuusio ei vaikuta asiakassuhteisiin eikä yhteistyökumppanuuksiin. Samalla tulee muutoksia myös Labqualityn johtoon.

Lue lisää

Vieritutkimuspalvelut ammattilaisille -sivu julkaistu

Kaipaatko lisätukea laadukkaaseen vieritestaukseen? Tiesitkö, että meillä Labqualityssa on useita erilaisia palveluita vieritutkimusten laadunhallintaan? Olemme nyt koonneet kaikki vieritutkimuspalvelut ammattilaisille näppärästi yhdelle sivulle.

Lue lisää

Uusi laadunarviointikierros koronavirukselle

Labquality järjestää ulkoisen laadunarviointikierroksen SARS-CoV-2 analytiikkaa tekeville laboratorioille. Uusi kierros sisältää erilliset tuotteet molekyylidiagnostiikan ja serologisille testeille. Pilottikierros on osallistujille maksuton ja rekisteröityminen sulkeutuu 4. toukokuuta 2020.

Lue lisää

Minna Kankainen asiakaspalvelupäälliköksi

Minna Kankainen on aloittanut Labqualityn asiakaspalvelupäällikkönä. Hän vetää nelihenkistä asiakaspalvelutiimiämme ja palvelee asiakkaitamme monikanavaisesti. Minnan voi tavata myös lukuisissa messutapahtumissa ständillämme!

Lue lisää

Pin It on Pinterest