Ilmoita Moodissa

Labquality Oy:n julkaisema Moodi on laboratorioalan ammattijulkaisu. Vuodesta 1977 ilmestyneen lehden ytimen muodostavat tieteelliset artikkelit, joita kirjoittavat Suomen tunnetuimmat terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaiset. Lehdessä kerrotaan terveydenhuollon kehitystrendeistä ja alan tekijöiden kuulumisista unohtamatta Labqualityn monipuolisia laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja.


Tavoita laboratorioalan ammattilaiset – ilmoita Moodissa!

Labqualityn asiakaslehti Moodi on siinä mielessä harvinaisuus, että painetun lehden suosio ei ole vuosien varrella vähentynyt. Päinvastoin! Painetun Moodin levikki on edelleen 2200 kpl, ja sähköisen näköislehden artikkelit tavoittavat Labqualityn aktiivisen sosiaalisen median ansiosta jopa tuhansia ihmisiä. Lehden tavoittamia ammattiryhmiä ovat mm. bioanalyytikot, kemistit, laboratoriolääkärit, mikrobiologit, opiskelijat sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijat.

Ilmoitusasioissa voit olla yhteydessä Pirjo Leväseen, p. 0400 238 418 tai etunimi.sukunimi@labquality.fi.


Huom! Moodin mediakortti 2018 on nyt ilmestynyt

Vuonna 2018 Moodi uudistuu. Julkaisemme ennestään tuttujen laboratorioaiheisten kirjoitusten lisäksi teemallisia poikkitieteellisiä artikkeleita, joissa on aiempaa enemmän mukana sosiaali- ja terveydenhuollon laadun näkökulma. Kerromme kehitystrendejä ja alan asiantuntijoiden kuulumisia unohtamatta Labqualityn laadunarviointi-, sertifiointi-, koulutus- ja konsultointipalveluja.

Keväällä ilmestyy vielä yksi lukijoiden toivoma erikoisteemanumero: Huumausaineet 2 / 2018. Syksyllä käsittelemme Sote-uudistusta ja laatua sekä Biouhkia.

Kiinnostuitko?

Klikkaa lisätietoja Moodin 2018 mediakortista.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu