Labqualityn asiakaslehti Moodi

Labquality Oy:n julkaisema Moodi on Suomen suurin ja suosituin laboratorioalan ammattilehti. Vuodesta 1977 ilmestyneen lehden ytimen muodostavat tieteelliset artikkelit, joita kirjoittavat Suomen tunnetuimmat terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaiset. Lehdessä kerrotaan terveydenhuollon kehitystrendeistä ja alan tekijöiden kuulumisista unohtamatta Labqualityn monipuolisia laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja.

Labqualityn asiakaslehti Moodi lähetetään lähes kaikkiin suomalaisiin kliinisiin laboratorioihin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon päättäjille. Lehti ilmestyy neljästi vuodessa.

Moodin 40-vuotisjuhlanumero ilmestyi 1.6.2017 – tilaa Moodi!

Vuosi 2017 on ollut Moodin juhlavuosi: 1.6. ilmestyi Moodin 40-vuotisjuhlanumero. Varmista, että saat oman kappaleesi ja tilaa lehti omaan kotiisi vain 49,80 euron vuosihintaan.

Moodi on saatavissa nyt myös verkossa maksuttomana näköislehtenä aina kaksi viikkoa painetun lehden ilmestymisen jälkeen.

Moodi 1 / 2018 teema on Matkailulääketiede ja se ilmestyy 2.2.2018.

Tutustu Moodin näköislehden numeroihin (Huom! Painetun lehden julkaisupäivä suluissa, linkki lehteen aktivoituu kun maksuton näköislehti on julkaistu.)


Tavoita laboratorioalan ammattilaiset – ilmoita Moodissa!

Lehti lähetetään Suomen kaikkiin kliinisiin laboratorioihin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon päättäjille. Lehden tavoittamia ammattiryhmiä ovat mm. bioanalyytikot, kemistit, laboratoriolääkärit, mikrobiologit, opiskelijat sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijat.


Kirjoita Moodiin

Moodin ydinsisältö koostuu laboratorioalan tieteellisistä artikkeleista, haastatteluista ja ajankohtaiskatsauksista. Myös muut ajankohtaiset poikkitieteelliset sosiaali- ja terveydenhuollon artikkelit ovat toimitukseen erittäin tervetulleita. Jos siis olet kiinnostunut laatimaan Moodiin tieteellisen artikkelin, haastattelun tai muu kirjoituksen, tutustu kirjoitusohjeisiin ja ota yhteyttä Moodin päätoimittajaan tai tieteelliseen toimittajaan.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu