Labqualityn asiakaslehti Moodi

Labquality Oy:n julkaisema Moodi on Suomen suurin ja suosituin laboratorioalan ammattilehti. Vuodesta 1977 ilmestyneen lehden ytimen muodostavat tieteelliset artikkelit, joita kirjoittavat Suomen tunnetuimmat terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaiset. Lehdessä kerrotaan terveydenhuollon kehitystrendeistä ja alan tekijöiden kuulumisista unohtamatta Labqualityn monipuolisia laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja.

Labqualityn asiakaslehti Moodi lähetetään lähes kaikkiin suomalaisiin kliinisiin laboratorioihin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon päättäjille. Lehdestä ilmestyy neljä numero vuodessa.

Printtilehtenä julkaistava Moodi päättyy vuoden 2019 lopussa – lue uutinen!

Tilaa Moodi

Nyt voit tilata Moodin vain 49,80 euron vuosihintaan.

Moodi on saatavissa myös verkossa maksuttomana näköislehtenä aina noin kaksi viikkoa painetun lehden ilmestymisen jälkeen.


Tutustu Moodin näköislehden numeroihin

Näköislehti julkaistaan aina noin 2 viikkoa printtilehden julkaisun jälkeen. Löydät linkit julkaistuihin lehtiin alta.

Tulossa 2019 (printtilehden julkaisupäivä)

Muista myös erikoisnumero Spirometria-ja PEF -mittausten suoritus ja tulkinta. Huom! Uusi päivitetty versio julkaistaan tammikuussa 2019. Huom. Painos tällä hetkellä loppu, pystymme toimittamaan tilauksia jälleen tammikuun 2020 alussa.

Vuoden 2018 lehdet:


Tavoita laadun ja laboratorioalan ammattilaiset – ilmoita Moodissa!

Lehti lähetetään Suomen kaikkiin kliinisiin laboratorioihin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon päättäjille. Lisäksi lehden saavat 2019 myös muut Labqualityn asiakasorganisaatiot (Auditointi ja sertifiointi, Koulutus). Lehden tavoittamia ammattiryhmiä ovat mm. bioanalyytikot, kemistit, laboratoriolääkärit, mikrobiologit, laatupäälliköt, opiskelijat sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijat.


Kirjoita Moodiin

Moodin ydinsisältö koostuu laboratorioalan tieteellisistä artikkeleista, haastatteluista ja ajankohtaiskatsauksista. Myös muut ajankohtaiset poikkitieteelliset sosiaali- ja terveydenhuollon artikkelit ovat toimitukseen erittäin tervetulleita. Jos siis olet kiinnostunut laatimaan Moodiin tieteellisen artikkelin, haastattelun tai muu kirjoituksen, tutustu kirjoitusohjeisiin ja ota yhteyttä Moodin päätoimittajaan tai tieteelliseen toimittajaan.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu