Sähköiset laadunhallintajärjestelmät (eQMS)

Sähköiset laadunhallintajärjestelmät (eQMS) ovat yksi medikaaliyrityksen toiminnan kulmakivistä, sillä ne pitävät huolta mm. oikeanlaisesta dokumenttien hallinnasta ja QMS prosessien koulutuksesta. Meillä Labqualitylla on kokemusta monenlaisista laaduhallintajärjestelmien toteutuksista, niin paperisista kuin monista eri sähköisistä järjestelmistä. 

Olemme aloittaneet yhteistyön Scilifenimisen eQMS-järjestelmän toimittajan kanssa ja meillä on osaaminen rakentaa tai tukea QMS-järjestelmän rakentamisessa Scilife-ympäristöön. Scilife on kustannustehokas ja validoitu dokumenttipohjainen järjestelmä (FDA 21 CFR Part 11 compliant), joka skaalautuu moneen eri tarpeeseen. Tämä on SaaS-järjestelmä, joka tukee yrityksen toimintaa niin lähi-, etä- kuin hybridityömuodoissa. Järjestelmä on modulaarinen ja voit ottaa mukaan juuri ominaisuudet, joita tarvitset.

Hinnoitteluun ja toiminnallisuuksiin liittyvää lisätietoa saa meiltä medicalservices@labquality.fi
tai ottamalla yhteyttä suoraan valmistajaan tästä.

 

 

eQMS eli sähköinen laadunhallintajärjestelmä

Lääkintälaiteyrityksille laadunhallintajärjestelmä on pakollinen riippumatta tuotteen riskiluokasta. Aiemmin tehtiin paperisia järjestelmiä, mutta aika, varsinkin korona-aika, on osoittanut, että sähköinen järjestelmä tuo ryhtiä, läpinäkyvyyttä ja hallintaa laadunhallinta-järjestelmään. Sähköisiä järjestelmiä on tarjolla moneen eri lähtöön ja meillä on kokemusta monista. ISO 13485:n mukaan nämä sähköiset järjestelmät myös pitää validoida, joka on monesti suuri työ.

Miksi ottaa järjestelmä käyttöön?

  • Validoitu järjestelmä
  • Skaalautuu käyttäjien, käyttäjäroolien ja moduulien mukaan
  • Pilvipalvelu, käytettävyys erinomainen
  • Nopea käyttöönotto

Haluatko tutustua palveluun tarkemmin?

Scilife on luonut palvelustaan demon, jota voi kokeilla ilman kustannuksia.

Ota yhteyttä Scilifen asiantuntijaan ja sovi esittely ja koekäyttöjakso:
 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu