Ulkoinen laadunarviointi laboratorioille ja vieritestaukseen

Labqualityn ulkoisten laadunarviointikierrosten avulla lääketieteelliset laboratoriot ja vieritutkimuksia tekevät yksiköt voivat seurata ja parantaa suorituskykyään. Tarjoamme objektiivisen ja riippumattoman arvioinnin laatujärjestelmän tueksi.

 

Ajankohtaista ulkoisessa laadunarvioinnissa:

CMV ja EBV, nukleiinihappo, kvantitatiivinen

Laadunarviointikierrokseen sisältyvät sekä CMV- että EBV-nukleiinihappomääritykset. Laboratoriot, jotka tekevät vain toista näistä tutkimuksista, voivat myös osallistua kierrokselle.
Ilmoittautuminen seuraavalle kierrokselle 25.6.2021 mennessä LabScalassa.

Preanalytiikka, paineilmakuljettimet/ putkipostijärjestelmät

Labquality esittelee täysin uudenlaisen ulkoisen laadunarviointikierroksen, joka on suunnattu erityyppisille paineilmakuljettimille/ putkipostijärjestelmille. Koekierros on ilmainen rajatulle osallistujamäärälle ja edellyttää osallistumisen lokakuun maksulliselle kierrokselle. Ilmoittautuminen kierrokselle on päättynyt.

Virtsan bakteerien seulonta automaateilla

Ulkoinen laadunarviointikierros Virtsan bakteerien seulonta automaateilla toteutetaan kaksi kertaa vuodessa, seuraavan kerran lokakuussa 2021. Ilmoittautuminen seuraavalle kierrokselle 1.9.2021 mennessä.

Francisella tularensis, vasta-aineet

Labquality tarjoaa uuden ulkoisen laadunarviointikierroksen Francisella tularensis, vasta-aineet. Kierros sisältää kaksi seerumi- tai plasmanäytettä. Ilmoittautuminen on kierrokselle päättynyt.


 

Laadunarviointipalvelut laboratorioille

Ulkoisen laadunarvioinnin palveluohjelmassa on yli 170 laadunarviointikierrosta, jotka on suunnattu kaikille laboratoriolääketieteen erikoisaloille. Ohjelmassa on myös kattava valikoima palveluita vieritutkimuksia tekeville sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköille.

Ulkoisella laadunarvioinnilla varmistetaan oikea tulostaso

Kaikki lääketieteelliset laboratoriot ja vieritutkimuksia tekevät sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt tarvitsevat säännöllistä ulkoista laadunarviointia mittaustulosten laadun varmistamiseen. Ulkoinen laadunarviointi on myös edellytyksenä laboratorioiden toimiluvissa ja kaikissa laboratoriotoimintaan liittyvissä laatujärjestelmissä.

Tutustu uusiin yhdistelmäkierroksiin

Yhdistelmäkierrokset ovat kokonaan uusi lähestymistapa ulkoiseen laadunarviointiin. Uusi ohjelma yhdistää preanalyyttisen ja postanalyyttisen laadunarvioinnin perinteisiin laadunarviointikierroksiin tarjoten täyden tuen ISO 15189 -standardin vaatimuksille.

Laadunarviointikierrosten toimituskalenteri

Ulkoiset laadunarviointikierroset toimitetaan vuosittain julkaistavan ohjelman mukaisesti. Näytteiden tarkka lähetyspäivä julkaistaan toimituskalenterissa joitakin viikkoja ennen lähetystä.

Miten tulla asiakkaaksi tai tehdä tilaus?

Helpoin tapa on täyttää ja lähettää tämä lomake tai ottaa meihin yhteyttä:

Pin It on Pinterest

Jaa sivu