Uudistuva ISO 9001:2015 – mikä muuttuu? -koulutus

Mitä konkreettisia uudistuksia ISO 9001:2015 tuo tullessaan? Koulutuspäivän aikana käydään läpi ISO 9001 -standardin keskeiset muutokset ja käsitellään niiden vaatimusta toimintajärjestelmiin. Käytännön esimerkein avataan myös tehokkaita ongelmanratkaisutekniikoita konkreettisiksi työkaluiksi organisaation käyttöö

Aika ja paikka: 15.3.2018 kello 8:30-15:30, Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki.
Hinta: 447€ + alv 24%. Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit tarjoiluineen sekä lounas ja koulutusmateriaali.

Kouluttaja: Tarja Lounasmeri, Johtava konsultti, Yoda Consulting Oy.
Tarjalla on yli 15 vuoden kokemus yksityisen terveydenhuollon liiketoiminnan- ja prosessienohjaukseen liittyvissä kehittämistehtävissä. Vahvuutena on toimeenpanokyky sekä kokemus terveyspalvelualan palvelutarpeen määrittelystä, palveluiden tuotteistamisesta ja niiden mallintamisesta. Palvelujen tuotteistamisen näkökulmana hänellä on ollut liiketoiminnallisesti kannattava ja asiakaslähtöinen palveluiden kehittäminen, jossa asiakkaille tarjottavien palvelujen tarkoitus, sisältö, laajuus, laatu, kustannukset, hinta tai muut ominaisuudet määritellään suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti.

HUOM! Koulutuksen voi myös tilata omalle organisaatiolle.

Organisaation johdolle ja johdon katselmuksen valmistelijoille, esimiehille, laatupäälliköille ja laatujärjestelmän sekä riskienhallinnan asiantuntijoille.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu