SHQS-laatuohjelman mukainen ulkoisten auditoijien koulutus (AKO)

SHQS-laatuohjelma on sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön tarkoitettu johtamista ja prosessien jatkuvaa kehittämistä tukeva työkalu. SHQS-arviointikriteeristö sisältää ISO 9001 -standardin keskeiset vaatimukset, jotka on sovitettu sosiaali- ja terveydenhuollon kielelle. Se luo selkeät puitteet strategiseen johtamiseen, toimintojen järjestämiseen ja asiakas/potilasturvallisuuteen sekä antaa työkaluja oman toiminnan laadun arviointiin ja kehittämiseen.

Yli sata organisaatiota Suomessa käyttää tätä Labquality Oy:n yksinoikeudella tarjoamaa laatuohjelmaa.

Ulkoinen auditoija (AKO) koulutus antaa teoreettisen pätevyyden SHQS mukaiseen ulkoisena auditoijana toimimiseen. Ulkoiseksi auditoijaksi pätevöitymisen edellytys tämän koulutuksen lisäksi on osallistuminen kansainvälisten vaatimusten edellyttämään määrään käytännön auditointiharjoittelua, joita ohjaavat pätevät auditoijat. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta annetaan todistus.

  • Saat teoreettisen pätevyyden toimia Sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laatuohjelman ulkoisena auditoijana.
  • Koulutuksen jälkeen osallistut kansainvälisten vaatimusten edellyttämiin käytännön auditointiharjoitteluihin.
  • Saat hyväksytystä suorittamisesta todistuksen.

Aika ja paikka: ilmoitamme seuraavat päivämäärät piakkoin, Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki
Hinta: 1600€ + alv 24%. Hintaan sisältyy koulutusmateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounastarjoilut.

Ei tällä hetkellä avoimia koulutuksia. Ota yhteyttä koulutus@labquality.fi.

Kenelle koulutus on suunnattu? Organisaation laatuvastaavat, jotka ovat vastuussa laatujärjestelmän ylläpitämisestä, arvioinnista ja kehittämisestä.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Labquality pidättää oikeuden koulutustilaisuuden peruttamiseen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu