Uusi terveyden- ja sosiaalihuollon SFS-EN 15224 laadunhallintajärjestelmä organisaatiosi käyttöön -koulutus

Laadunhallintajärjestelmän käyttöönotto on terveyden- ja sosiaalihuollon organisaation strateginen päätös ja auttaa parantamaan kokonaisvaltaista suorituskykyä. Toimiva laadunhallintajärjestelmä on hyvänä perustana kestävän kehityksen mukaisille hankkeille. ISO 9001 johtamisjärjestelmän oheen on tullut uusi standardi, SFS-EN 15224, nimenomaan terveyden- ja sosiaalihuoltoalan palveluorganisaatioiden sertifiointiin kehitettynä. Standardi sisältää kattavasti terveyden- ja sosiaalihuoltopalveluja koskevia määritelmiä, tulkintoja, selityksiä ja esimerkkejä laadunhallinnasta. Siinä korostuukin nimenomaan asiakkaan kliininen prosessi. Lisäksi standardissa annetaan neuvoja ja ohjataan organisaatiota kehittämään toimintaansa haluttuun suuntaan.

Käyttöönotosta on organisaatiolle selkeitä hyötyjä:

a) kyky tuottaa johdonmukaisesti terveyden- ja sosiaalihuollon asiakasvaatimukset täyttäviä palveluja ja tuotteita

b) kyky toteuttaa palveluja ja tuotteita koskevien lakien ja viranomaisten vaatimukset

c) erinomaiset mahdollisuudet lisätä asiakastyytyväisyyttä sekä

d) oman toiminnan kehittäminen havaittujen riskien ja mahdollisuuksien käsittelyn kautta.

Uurastamme parhaillaan ohjelman sisällön parissa ja julkaisemme sen toukokuun aikana.

Aika ja paikka: 4.9.2018, Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki
Kouluttajat: Pääkouluttajana toimii pääauditoija Merja Huikko ja asiantuntijakouluttajana on Tarja Lounasmeri.
Hinta: 450€ + alv 24%. Hintaan sisältyy koulutusmateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounastarjoilut.

 

Organisaation ylin johto, laatutyön parissa työskentelevät avainhenkilöt ja kaikki terveyden- ja sosiaalihuollon osaajat, joilla on kiinnostus perehtyä tarkemmin 15224-standardin tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu