SHQS-laatuohjelman mukainen sisäisten auditoijien koulutus (SAKO)

SHQS-laatuohjelma on sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön tarkoitettu johtamista ja prosessien jatkuvaa kehittämistä tukeva työkalu. SHQS arviointikriteeristö sisältää ISO 9001 -standardin keskeiset vaatimukset, jotka on sovitettu sosiaali- ja terveydenhuollon kielelle. Se luo selkeät puitteet strategiseen johtamiseen, toimintojen järjestämiseen ja asiakas/potilasturvallisuuteen sekä antaa työkaluja oman toiminnan laadun arviointiin ja kehittämiseen. Yli sata organisaatiota Suomessa käyttää tätä Labquality Oy:n yksinoikeudella tarjoamaa laatuohjelmaa.

Sisäisten auditoijien koulutus (Sako) on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat sisäiseen arviointiin, laatujärjestelmän ylläpitämiseen ja sen kehittämiseen. Koulutus tarjoaa kattavat perustiedot organisaation laatujärjestelmän sisäisestä arvioinnista SHQS-arviointikriteeristön vaatimusten pohjalta. Osallistuja saa sisäisen auditoijan pätevyyden oman organisaationsa sisäisen arvioinnin toteuttamiseen ja raportoimiseen.

Välitehtävä: Koulutuksen välitehtävänä on sisäisen auditoinnin toteutus omassa organisaatiossa. Olethan hyvissä ajoin yhteydessä laatupäällikköön tai laadusta vastuussa olevaan osaajaan sopiaksesi sisäisen auditoinnin kohteestasi.

Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältöön.

Kouluttaja: Laatuasiantuntijat, vastaava auditoija SHQS Nina Hiltunen ja Heli Huttunen auditoija ISO 9001, vastaava auditoija SHQS, Labquality Oy
Aika ja paikka:
27.9. ja 25.10.2018, Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki
Hinta: 611€ + alv 24 %. Hintaan sisältyy koulutusmateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounastarjoilut.

Lue lisää SHQS-laatuohjelmasta.

Soveltuu laatujärjestelmän käynnistämisestä, ylläpitämisestä, arvioinnista ja kehittämisestä vastaaville henkilöille, kuten organisaation ylimmän johdon edustajille ja laatukoordinaattoreille tai laatuvastaaville.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Labquality pidättää oikeuden koulutustilaisuuden peruttamiseen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu