SHQS-laatuohjelman mukainen menetelmäkoulutus (MEKO)

SHQS-laatuohjelma on sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön tarkoitettu johtamista ja prosessien jatkuvaa kehittämistä tukeva työkalu. SHQS arviointikriteeristö sisältää ISO 9001 -standardin keskeiset vaatimukset, jotka on sovitettu sosiaali- ja terveydenhuollon kielelle. Se luo selkeät puitteet strategiseen johtamiseen, toimintojen järjestämiseen ja asiakas/potilasturvallisuuteen sekä antaa työkaluja oman toiminnan laadun arviointiin ja kehittämiseen.

Yli sata organisaatiota Suomessa käyttää tätä Labquality Oy:n yksinoikeudella tarjoamaa laatuohjelmaa.

SHQS-menetelmäkoulutuksessa (Meko) syvennytään sosiaali- ja terveyspalvelujen laadunarviointi kriteeristön rakenteeseen ja sisältöön, kriteeristön käyttöön itsearviointi välineenä ja kehittämistyön tukena. Lisäksi perehdytään SHQS-laatujärjestelmään viitekehyksenä ja laadunhallinta menetelmänä. Koulutuspäivien välillä tehdään itsearviointiharjoitus omassa organisaatiossa.

Keskeiset teemat: Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman ja arviointikriteeristön rakenne sekä vaatimukset, kriteeristö itsearviointivälineenä, itsearviointi menetelmänä, toiminnan kehittäminen itsearvioinnin perusteella, kriteeristö ulkoisen auditoinnin perustana, auditointi kehittämistyön tukena ja laaduntunnustusmenettely.
 
Lupaus:
  • Ymmärrät sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laatuohjelman viitekehyksenä ja laadunhallintamenetelmänä.
  • Syvennyt sosiaali- ja terveyspalvelujen laadunarviointi kriteeristön rakenteeseen, sisältöön ja sen käyttöön itsearvioinnin välineenä sekä kehittämistyön tukena.
  • Välitehtävänä toteutat itsearviointiharjoituksen omassa organisaatiossa.

Tutustu tarkemmin koulutuksen päiväohjelmaan.

Aika ja paikka: 6.9. ja 4.10.2018, Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki
Kouluttaja: Laatuasiantuntija Heli Huttunen auditoija ISO 9001, vastaava auditoija SHQS, Labquality Oy.
Hinta: 611€ + alv 24%. Hintaan sisältyy koulutusmateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounastarjoilut.

Huomioithan, että tarvitset koulutukseen mukaan oman tietokoneen.

 

Kenelle koulutus on suunnattu? Organisaation vastuuyksiköiden laatuvastaavat ja -koordinaattorit sekä laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta kiinnostuneet osaajat.

Koulutus voidaan toteuttaa myös organisaatiokohtaisesti räätälöitävänä koulutuksena.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Labquality pidättää oikeuden koulutustilaisuuden peruttamiseen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu