Tartu sote-uudistukseen! Jakso 2. Minä projektipäällikkönä: muutoksen johtamisen haaste

Sote-uudistuksen tavoitteina on parantaa palveluiden saatavuutta ja yhdenvertaisuutta, yhtenäistää toimintoja sekä säästää kustannuksia. Uusia käytäntöjä ohjaamaan rakennetaan mitattavia ja arvioitavia laatukriteereitä. Tämä on osa 6×2 päivän Tartu sote-uudistukseen koulutuskokonaisuutta. Voit halutessasi osallistua myös yksittäisiin teemoihin.

  • projektin vetäjän taidot
  • projektin johtaminen ja työryhmien ohjaaminen
  • projektisuunnitelman laatiminen ja toteuttaminen muutoksen johtamisen työkaluna

Koulutuksen tavoite: Opit ja syvennät muutosjohtamisen ja kehittämisen teoreettista tietämystä, henkilökohtaisia taitoja sekä riskien hallintaa.

Kouluttaja: Kasvatustieteiden maisteri Anne Kolehmainen, jolla on pitkä ja ansiokas kokemus laatu- ja kehittämistyöstä sekä kouluttajana toimimisesta.

Hinta: 640€ + alv 24%

Kesto: 2 päivää

Paikka: Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki

Aika: syksy 2017

 

Kohderyhmä: kehittämistyöryhmien jäsenet, prosessien kehittämisen vastuuhenkilöt, esimiehet, laatutyöstä vastaavat ja muutosjohtamisesta vastuussa olevat.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen.

Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu