Labquality Days 2021

Terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä huipputapahtuma.

Labquality Days -kongressi järjestetään vuonna 2021 helmikuun alussa Messukeskuksen Siivessä. Tapahtuma kokoaa 11. – 12. helmikuuta yhteen tuhat ammattilaista ja päättäjää keskustelemaan laboratoriodiagnostiikasta, kehittyvästä terveydenhuollosta sekä kuinka laatutietoa hyödynnetään parhaiten. Kaksipäiväinen kongressi rakentuu useasta erikoisalan ohjelmalinjasta ja Suomen suurimmasta diagnostiikka-alan näyttelystä.

Kongressiohjelma koostuu neljästä päälinjasta:

  • kehittyvä laboratorio
  • kehittyvä terveydenhuolto
  • laatutieto hyötykäyttöön sekä
  • kansainvälinen ohjelmalinja

Uusi kokonaisuus ohjelmassa on oma kaksipäivänen luentokokonaisuus laatutiedon hyödyntämisestä terveydenhuollossa. . Molemmat tapahtumapäivät avaava alansa huippuasiantuntijat.

 Tapahtumajärjestelyissä ja -viestinnässä korostuvat vuonna 2021 digitaalisuus ja modernit viestintäratkaisut. Näiden kautta halutaan palvella kongressivieraita entistä paremmin ja tarjota ajantasaisempaa tietoa nopeammin.

Labquality Days on hieno tilaisuus päästä kuulemaan ajankohtaisia puhujia, kurkata alan tulevaisuuteen sekä verkostoitua ja tavata kollegoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Jos haluat olla ajan hermolla, tule messukeskukseen helmikuussa! Lisätietoa tapahtumasta, ohjelma sekä lipunmyynti www.labqualitydays.fi.

Muista myös katsoa ajankohtaisimmat kongressikuulumiset tapahtuman verkkosivuilta sekä sosiaalisesta mediasta seuraamalla @LabqualityDays ja #LQD2021.

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu