Labquality Days 2021

Terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä huipputapahtuma.

Labquality Days on kaikille terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen ammattilaisille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Tällä kertaa virtuaalisena 11. – 12. helmikuuta järjestettävä tapahtuma tarjoaa tuttuun tapaan kaksi päivää huippuasiantuntijoiden luentoja, esityksiä ja puheenvuoroja.

Kongressiohjelma koostuu kolmesta päälinjasta:

  • kehittyvä laboratorio
  • kehittyvä terveydenhuolto
  • laatutieto hyötykäyttöön 

Uusi kokonaisuus ohjelmassa on oma kaksipäivänen luentokokonaisuus laatutiedon hyödyntämisestä terveydenhuollossa. Molemmat tapahtumapäivät avaava alansa huippuasiantuntijat.

Tapahtumajärjestelyissä korostuvat vuonna 2021 digitaalisuus ja modernit viestintäratkaisut. Näiden kautta halutaan palvella kongressivieraita entistä paremmin ja tarjota ajantasaisempaa tietoa nopeammin.

Labquality Days on hieno tilaisuus päästä kuulemaan ajankohtaisia puhujia, kurkata alan tulevaisuuteen sekä verkostoitua ja tavata kollegoita. Lisätietoa tapahtumasta, ohjelma sekä lipunmyynti www.labqualitydays.fi.

Muista myös katsoa ajankohtaisimmat kongressikuulumiset tapahtuman verkkosivuilta sekä sosiaalisesta mediasta seuraamalla @LabqualitySuomi ja #LabqualityDays.

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu