Labquality Days 2020

Terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä huipputapahtuma.

Labquality Days -kongressi järjestetään jälleen helmikuun alussa Messukeskuksen Siivessä. Tapahtuma kokoaa 6. – 7. helmikuuta yhteen tuhat ammattilaista ja päättäjää keskustelemaan laboratoriodiagnostiikasta, kehittyvästä terveydenhuollosta sekä kuinka laatutietoa hyödynnetään parhaiten. Kaksipäiväinen kongressi rakentuu useasta erikoisalan ohjelmalinjasta ja Suomen suurimmasta diagnostiikka-alan näyttelystä.

Kongressiohjelma koostuu neljästä päälinjasta:

  • kehittyvä laboratorio
  • kehittyvä terveydenhuolto
  • laatutieto hyötykäyttöön sekä
  • kansainvälinen ohjelmalinja

Uusi kokonaisuus ohjelmassa on oma kaksipäivänen luentokokonaisuus laatutiedon hyödyntämisestä terveydenhuollossa. Lisämaustetta tuodaan terveysteknologian innovaatioiden ja yksilöllisen lääketieteen mielenkiintoisilla luennoilla. Molemmat päivät avaavat alansa huippuasiantuntijat, mutta yksi kiinnostavimmista luennoista on varmasti torstain keskipäivän paneeli, joka striimataan myös valtakunnallisesti livenä. Paneelikeskustelussa pureudutaan näytteenottajien tulevaisuuteen. Perjantain keskipäivässä kuullaan kuinka opitaan hillitsemään täydellisyyden tavoittelua.

Kongressia on uudistettu muutenkin. Tapahtumajärjestelyissä ja -viestinnässä korostuvat vuonna 2020 digitaalisuus ja modernit viestintäratkaisut. Näiden kautta halutaan palvella kongressivieraita entistä paremmin ja tarjota ajantasaisempaa tietoa nopeammin.

Labquality Days on hieno tilaisuus päästä kuulemaan ajankohtaisia puhujia, kurkata alan tulevaisuuteen sekä verkostoitua ja tavata kollegoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Jos haluat olla ajan hermolla, tule messukeskukseen helmikuussa! Lisätietoa tapahtumasta, ohjelma sekä lipunmyynti www.labqualitydays.fi.

Muista myös katsoa ajankohtaisimmat kongressikuulumiset tapahtuman verkkosivuilta sekä sosiaalisesta mediasta seuraamalla @LabqualityDays ja #LQD2020.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu