Lääkinnällisten laitteiden ohjelmisto-osaajan koulutuskokonaisuus

Labqualityn lääkinnällisten laitteiden ohjelmistojen osaaja 2021 –koulutuskokonaisuus kokoaa kaikki lääkinnällisten ohjelmistojen kehittämiseen liittyvät vaatimukset yhteen. Koulutuskokonaisuuden jälkeen osaat soveltaa vaatimuksia käytäntöön ja varmistat lääkinnällisen laitteesi menestyksen. Pääpainopisteenä on EU ottaen muut markkinat vahvasti huomioon.

Lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen kehittämisessä ratkaisujen turvallisuus, suorituskyky ja laatu on otettava huomioon heti ideointivaiheesta lähtien. Toinen huomioitava asia heti alusta asti on vaatimusten mukaisuus. Siksi on tärkeää tuntea alalla käytettävät standardit sekä ymmärtää kuinka niitä sovelletaan ja tulkitaan. Vaikka jokaisen organisaatiossa ei tarvitsekaan osata kaikkea laadunhallintajärjestelmään liittyen, yhteinen ymmärrys helpottaa viestintää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja sitä kautta nopeuttaa tuotekehityksen sykliä ja parantaa huomattavasti todennäköisyyttä, että tuote hyväksytään nopeasti markkinalle.

Koulutuskokonaisuus sivuaa myös MD ja IVD asetusten luomaa viitekehystä ja kuinka se tukee kehitettyjen tuotteiden turvallista käyttöä koko niiden elinkaaren ajan. Riskienhallinta onkin keskeinen osa MD ja IVD asetusta ja näin ollen myös lääkinnällisen laitteen kehitystä.  

Valitsemalla koulutuskokonaisuuden säästät -20 % koulutusten hinnasta.


Hinta: 2848 €
+ alv 24 % (Norm. 3560 €)

 

 

Labqualityn koulutuskokonaisuuteen keväällä 2021 kuuluu neljä eri koulutusta. Tutustu yksittäiseen koulutukseen tarkemmin:

ISO 13485 -standardi tutuksi 25.3.2021 >>  
Koulutus antaa yleiskatsauksen ISO 13485:2016 laadunhallintajärjestelmästandardiin ja sen vaatimuksiin. 

Perusteet lääkinnällisten ohjelmistojen kehittämiselle 14.4.2021 >>
Koulutus antaa ylätason ymmärryksen lääkinnällisen ohjelmiston suhteesta eri tasoisiin vaatimuksiin (asetukset, standardit ja ohjeistukset) ja auttaa ymmärtämään viitekehyksen, jossa ohjelmistoja kehitetään.

Framework of modern medical software development 20.- 21.4.2021 >>
Koulutus syventää lääkinnällisten laitteiden kehittämisessä huomioitavia erityisvaatimuksia

ISO 14971:2019 -standardi tutuksi 28.4.2021>>
Koulutus antaa yleiskatsauksen vasta päivitettyyn ISO 14971 riskinhallintastandardiin ja sen vaatimuksiin.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu