Tartu sote-uudistukseen! Jakso 3. Laadunhallintajärjestelmän rakentaminen ja kehittäminen

Sote-uudistuksen tavoitteina on parantaa palveluiden saatavuutta ja yhdenvertaisuutta, yhtenäistää toimintoja sekä säästää kustannuksia. Uusia käytäntöjä ohjaamaan rakennetaan mitattavia ja arvioitavia laatukriteereitä. Tämä on osa 6×2 päivän Tartu sote-uudistukseen koulutuskokonaisuutta. Voit halutessasi osallistua myös yksittäisiin teemoihin.

  • laadunhallintajärjestelmän rakentaminen ja olemassa olevan järjestelmän päivittäminen
  • laadunhallinnan kehittämisen mallit
  • laadunhallintajärjestelmän kehittämisen organisointi

Aika ja paikka: syksy 2017, Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki

Hinta: 640 € + alv 24 %

Kohderyhmä: kehittämistyöryhmien jäsenet, prosessien kehittämisen vastuuhenkilöt, esimiehet, laatutyöstä vastaavat ja muutosjohtamisesta vastuussa olevat.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen.

Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu