Laadunhallintajärjestelmän rakentaminen ja kehittäminen 2. jakso: Laatukäsikirjan sisältö ja sen kokoaminen

Koulutus on interaktiivista: Lähijaksoilla on alustuksia, kirjallisuuden sekä välitehtävien esittelyjä, ryhmätöitä ja verkostoitumista. Välitehtävien ohjaus toteutetaan sähköisesti. Lisäksi perehdyt tarvittaessa myös alan kirjallisuuteen teoriaosaamisesi vanketamiseksi.

Tavoitteena on luoda kokonaiskuva laatujärjestelmän rakenteesta ja siihen liittyvistä dokumenteista ja mittareista, joilla ohjataan organisaation laadunhallintajärjestelmän toteutumista.

II jakso: Laatukäsikirjan sisältö ja sen kokoaminen

  • organisaation toiminta
  • käsikirjan sisällön tuottaminen ja sen organisointi
  • käsikirjan sisällön merkitys käyttäjille
  • tavoitteet ja mittarit
  • asiakirjat ja tallenteet

Välitehtävä: Laatukäsikirjan rakenne ja sisältö, sen kokoaminen ja päivitys

Aika ja paikka: 26.-27.10.2017 Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki

Kouluttaja(t): KM, Lead Auditor Anne Kolehmainen ja asiantuntijakouluttajat sosiaali- ja tai terveydenhuollon toimialalta

Hinta: Kahden päivän lähijakso 660 € + alv.

Kohderyhmä: kehittämistyöryhmien jäsenet, prosessien kehittämisen vastuuhenkilöt, esimiehet, laatutyöstä vastaavat ja muutosjohtamisesta vastuussa olevat.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen.

Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu