Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä 10.11.2017 Helsingissä

Tule mukaan vieritutkimuksia tekevä laboratorio-, terveyden- ja sosiaalihuoltoalan ammattilainen. Tervetuloa myös vieritutkimusten koulutuksista ja perehdytyksistä vastaavaavat ammattilaiset!

Labqualityn suosittu ja käytännönläheinen koulutustapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus päivittää koko tutkimusprosessiin liittyvää osaamistaan helposti ja vaivattomasti sekä vaihtaa ajatuksia kollegojen kanssa. Päivä on tarkoitettu kaikille laboratorioalan ammattilaisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä työskenteleville, jotka tekevät työssään vieritutkimuksia eli pikatestejä, kuten CRP, EKG, glukoosi, HbA1c, INR, spirometria jne. Se sopii erinomaisesti myös laadunhallinnan vetäjille ja vieritutkimustoiminnan kouluttajille sekä koordinaattoreille.

Ohjelma: Ahkeroimme ohjelman viimeistelyssä parasta aikaa ja julkaisemme sen näille sivuille lokakuun alkuun mennessä.

Aika ja paikka: Perjantaina 10.11.2017, Paasitorni, Helsinki.

Hinta: Nopean varaajan etu 26.10.2017 asti 282€ + alv 24 %, sen jälkeen 306€ + alv 24 %.
Terveys- ja sosiaalialan opiskelijat 195€ + alv 24 %. Hintaan sisältyvät luentomateriaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Majoitus: Suosittelemme Scandic Paasia, joka sijaitsee Paasitornin naapurissa noin 10 metrin päässä. Osoite on Paasivuorenkatu 5B, sähköposti on paasi(at)scandichotels.com ja puhelin 09-2311700.
Yhden hengen huone 128,84€ + alv ja kahden hengen huone 146,78€ + alv. Varauskoodi: 46350695.

 


Sain uutta käytännönläheistä tietoa vieritutkimuksista ja miten niitä hyödynnetään kotihoidossa.

Lähihoitaja Tampereen vieritutkimuspäivillä toukokuussa 2017

Käytämme työssä paljon vierianalytiikkaa ja päiviltä sai eväitä toiminnan kehittämiseen.

Bioanalyytikko Tampereen vieritutkimuspäivillä toukokuussa 2017

Käytännön pienet esimerkkitapaukset saivat pohtimaan omaa työtä, työntekoa ja työtapaa.

Työterveyshoitaja Tampereen vieritutkimuspäivillä toukokuussa 2017

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu