Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä ensi syksynä Helsingissä

Labqualityn suosittu ja käytännönläheinen koulutustapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus päivittää koko tutkimusprosessiin liittyvää osaamistaan helposti ja vaivattomasti sekä vaihtaa ajatuksia kollegojen kanssa. Päivä on tarkoitettu kaikille laboratorioalan ammattilaisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä työskenteleville, jotka tekevät työssään vieritutkimuksia eli pikatestejä, kuten CRP, EKG, glukoosi, HbA1c, INR, spirometria jne. Se sopii erinomaisesti myös laadunhallinnan vetäjille ja vieritutkimustoiminnan kouluttajille sekä koordinaattoreille.

Syksyn 2017 tapahtuma järjestetään Helsingissä. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Alla tunnelimia Tampere-talossa pidetystä taphtumasta 10.5.2017, jossa mukana oli noin 75 osallistujaa ja tapahtumaa hienosti tukeva näyttely.

Kuvat: Emilia Vuorimaa

 


Päivä on tarkoitettu vieritutkimuksia tekeville laboratorioalan, terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille. Se soveltuu erinomaisesti myös vieritutkimusten koulutuksista ja perehdytyksistä vastaaville.

Sain uutta käytännönläheistä tietoa vieritutkimuksista ja miten niitä hyödynnetään kotihoidossa.

Lähihoitaja Oulun vieritutkimuspäivillä 10.5.2016

Käytämme työssä paljon vierianalytiikkaa ja päiviltä sai eväitä toiminnan kehittämiseen.

Bioanalyytikko Oulun vieritutkimuspäivillä 10.5.2016

Käytännön pienet esimerkkitapaukset saivat pohtimaan omaa työtä, työntekoa ja työtapaa.

Työterveyshoitaja Turun vieritutkimuspäivillä 8.11.2016

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu