Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä 10.11.2017 Helsingissä

Labqualityn suosittu ja käytännönläheinen koulutustapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus päivittää koko tutkimusprosessiin liittyvää osaamistaan helposti ja vaivattomasti sekä vaihtaa ajatuksia kollegojen kanssa. Päivä on tarkoitettu kaikille laboratorioalan ammattilaisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä työskenteleville, jotka tekevät työssään vieritutkimuksia eli pikatestejä, kuten CRP, EKG, glukoosi, HbA1c, INR, spirometria jne. Se sopii erinomaisesti myös laadunhallinnan vetäjille ja vieritutkimustoiminnan kouluttajille sekä koordinaattoreille.

Syksyn 2017 tapahtuma järjestetään Helsingissä perjantaina 10.11.2017. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Alla tunnelimia kevään Tampere-talossa pidetystä taphtumasta, jossa mukana oli noin 75 osallistujaa ja tapahtumaa hienosti tukeva näyttely.

Kuvat: Emilia Vuorimaa

 


Päivä on tarkoitettu vieritutkimuksia tekeville laboratorioalan, terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille. Se soveltuu erinomaisesti myös vieritutkimusten koulutuksista ja perehdytyksistä vastaaville.

Sain uutta käytännönläheistä tietoa vieritutkimuksista ja miten niitä hyödynnetään kotihoidossa.

Lähihoitaja Tampereen vieritutkimuspäivillä toukokuussa 2017

Käytämme työssä paljon vierianalytiikkaa ja päiviltä sai eväitä toiminnan kehittämiseen.

Bioanalyytikko Tampereen vieritutkimuspäivillä toukokuussa 2017

Käytännön pienet esimerkkitapaukset saivat pohtimaan omaa työtä, työntekoa ja työtapaa.

Työterveyshoitaja Tampereen vieritutkimuspäivillä toukokuussa 2017

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu