ISO 9001 -standardin mukainen sisäinen auditointi -koulutus

Laatujärjestelmä on organisaation menestystekijä. ISO 9001 on yleisin johtamisen, toiminnanohjauksen ja laadun kehittämisen työkalu maailmanlaajuisesti.  Järjestelmän hyöty korostuu asiakkuuden hallinnassa, sidosryhmien odotuksissa, riskien arvioinneissa, omissa prosesseissa ja toiminnan jatkuvassa kehittämisessä.

Sisäistä auditointia hyödynnetään kehittämisen työkaluna. Koulutuksessa saat perustiedot auditoinnin käsitteestä, kohteista ja menettelytavoista, valmiudet ja osaamisen toimia sisäisenä auditoijana omalla työpaikallasi ja opit käyttämään sisäistä auditointia työyhteisön aktiivisena kehittämisvälineenä.

Kouluttajat: Laatuasiantuntijat, pääauditoija ISO 9001 ja vastaava auditoija SHQS Marja Pokka-Vuento ja pääuditoija Merja Huikko.
Aika ja paikka:
1.11. ja 29.11.2018, Labquality Oy, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki
Koulutus: Toteutetaan kahdessa osassa. Välitehtävänä tehdään auditointiharjoitus omassa organisaatiossa
Hinta: 693€ + alv 24%

OHJELMA

Lue lisää auditointi- ja sertifiointipalveluista tästä.

 

Nykyiset ja tulevat sisäiset auditoijat, laatu- ja kehittämispäälliköt sekä muut laatuvastaavat.

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Labquality pidättää oikeuden koulutustilaisuuden peruttamiseen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu