Koulutus

Tuotamme johtamiseen, laatuun ja potilasturvallisuuteen liittyviä monipuolisia valmennuksia ja koulutuksia verkossa, lähikoulutuksena, seminaareina ja kongresseina. Näiden lisäksi näytämme suunnan laadun rakentamisessa sekä laadun kehittämisessä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan organisaatioIle.

Alta voit etsiä koulutuksia eri hakukriteerein. Klikkaamalla koulutuksen nimeä pääset tutustumaan tarkemmin koulutuksen sisältöön. Myös ilmoittautumaan pääset aina koulutuksen omilta sivuilta. Muistathan myös mahdollisuuden organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta? Täytä tarjouspyyntö, ja keskustellaan lisää!


 

Osallistu Vieritutkimuspäivään

Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä järjestetään 13.11.2019 jälleen Helsingin Paasitornissa. Päivän aikana puhumme muun muassa vieritutkimusten tulevaisuudesta, tukilaboratorion roolista sekä tutustumme käytännönläheisesti vieritutkimusten tekijöiden arkeen.

Labquality Days 2020

Labquality Days on terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä huipputapahtuma. Tapahtuma tarjoaa helmikuussa kaksi päivää huippuasiantuntijoiden luentoja ja verkostoitumusmahdollisuuksia. 2020 kongressiohjelma koostuu kolmesta päälinjasta: kehittyvä laboratorio, kehittyvä terveydenhuolto ja laatutieto hyötykäyttöön. Ohjelma julkaistaan 16.9.2019 ja samalla alkaa lipunmyynti. Näyttelymyynti on jo vauhdissa!

Vieritutkimuspassilla varmistat laadukkaat vieritestit

Vieritutkimuspassi on käytännönläheinen verkkokoulutus niille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työssään tekevät ns. pikatestejä, kuten glukoosi, CRP, EKG, INR, HbA1c, virtsan liuskatestit tai Spirometria.

Avoimia ja täsmäkoulutuksia laadun kehittämiseen

Tuotamme vuosittain monia laatutyöhön ja sertifointiin liittyviä koulutuksia avoimina kursseina tai organisaation omiin tarpeisiin kohdennettuina. Koulutusvalikoimaamme kuuluvat muun muassa sisäisen auditoinnin koulutukset, pääauditoijakoulutukset ja esimerkiksi standardikohtaiset peruskurssit. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu!

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu