Koulutus

Tuotamme johtamiseen, laatuun ja potilasturvallisuuteen liittyviä monipuolisia valmennuksia ja koulutuksia verkossa, lähikoulutuksena, seminaareina ja kongresseina. Näiden lisäksi näytämme suunnan laadun rakentamisessa sekä laadun kehittämisessä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan organisaatioIle.

Vieritutkimuspassi varmistaa laadukkaan pikatestin

Vieritutkimuspassi-verkkokoulutus on käytännönläheinen valmennus niille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille, jotka työssään ottavat ”pikatestejä”, kuten glukoosi, CRP, EKG, INR, HbA1c, virtsan liuskatestit tai Spirometria. Voit tehdä koulutuksen työn ohessa tai silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

LUE LISÄÄ

Vauhtia Valtakunnallisesta vieritutkimuspäivästä

Suomen ainoa näytteenoton ja vieritutkimuksen käytännönläheinen ammattitapahtuma toi Seinäjoelle yhteen kaikki vieritutkimuksia tekevät sosiaali- ja terveydenhuollon osaajat. Kiitos kaikille mukana olleille!
Seuraavan kerran kokoonnumme pääkaupunkisedulla marraskuussa. Ilmoitamme päivämäärän piakkoin.

LUE LISÄÄ

UUTTA! 1.7.2018 voimaanastuu uusi säteilylaki, joka asettaa vaatimuksen sisäisistä auditoinneista. Tilaa meiltä räätälöity koulutus omalle organisaatiollesi. Lue lisää "Räätälöity koulutus organisaation tarpeisiin" ja ole yhteydessä.

Räätälöity koulutus organisaation tarpeisiin

Laatukoulutukset sosiaali- ja terveyspalveluita tuottaville organisaatioille tähtää kansallisten ja kansainvälisten laatukriteereiden täyttämiseen. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu!

LUE LISÄÄ

 

 

Riikka Mattila: Laatua jo ennen sote-uudistusta

Työterveys Apilan toimitusjohtaja kertoo miten Labqualityn avulla laatu saatiin osaksi jokaisen työntekijän arkea.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu