Koulutus

Tuotamme koulutuspalveluja laadun johtamisesta ja hallinnasta tai potilasturvallisuudesta kiinnostuneille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Järjestämme lähi- ja verkkokoulutusta, seminaareja, tapahtumia sekä organisaatiokohtaisia koulutustilaisuuksia. Kouluttajamme ovat sote-alan ammattilaisia.

Autamme kaikissa laadunhallintaan liittyvissä asioissa. Tutustu koulutustarjontaamme alta. Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin koulutuksen omalta sivulta. 

Mikäli näistä vaihtoehdoista ei löydy organisaatiollesi sopivaa koulutusta, voimme yhdessä suunnitella parhaan ratkaisun juuri teille! Ota yhteyttä!

Syksy 2020

ISO 9001 -standardin sisäinen auditointi

Kaksiosaisessa koulutuksessa saat perustiedot auditoinnin käsitteestä, kohteista ja menettely-tavoista, valmiudet ja osaamisen toimia sisäisenä auditoijana omassa organisaatiossasi ja opit käyttämään sisäistä auditointia työyhteisön kehittämisvälineenä.

Etäkoulutus (Teams)
Aika: 23.10.2020 ja 3.12.2020

ISO 13485 -standardin tutuksi

Yksipäiväinen koulutus antaa yleiskatsauksen ISO 13485:2016 laadunhallintajärjestelmästandardiin ja sen avulla ymmärrät standardin merkityksen lääkinnällisten laitteiden laadun näkökulmasta.

Etäkoulutus (Teams)
Aika: 3.11.2020

Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä

Käytännönläheinen koulutustapahtuma kerää yhteen terveydenhuollon parissa työskentelevät hoitoalan ammattilaiset. Koulutustapahtumassa päivität omat vieritutkimustietosi ja opit hyviä käytäntöjä ajankohtaisten huippuluennoitsijoiden avulla.

Virtuaalitapahtuma (Online)
Aika: 5.11.2020

SHQS sisäisten auditoijien koulutus (SAKO)

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat SHQS:n mukaiseen sisäiseen arviointiin, laatujärjestelmän ylläpitämiseen ja sen kehittämiseen. Koulutus koostuu kahdesta koulutuspäivästä sekä niiden välissä omassa organisaatiossa tehtävästä auditointiharjoituksesta.

Etäkoulutus (Teams)
Aika: 10.11.2020 ja 8.12.2020

ISO 13485 -standardin sisäinen auditointi

Kaksiosaisessa koulutuksessa saat perustiedot ISO 13485 mukaisen auditoinnin käsitteestä, kohteista ja menettelytavoista, valmiudet ja osaamisen toimia sisäisenä auditoijana omassa organisaatiossasi ja opit käyttämään sisäistä auditointia työyhteisön kehittämisvälineenä.

Etäkoulutus (Teams)
Aika: 12.11.2020 ja 14.1.2021

Kevät 2021

Kliininen sisäinen auditointi -koulutus

Yksipäiväisessä koulutuksessa saat perustiedot auditoinnin käsitteestä ja menettelytavoista. Koulutus antaa valmiudet ja osaamisen toimia sisäisenä auditoijana omassa organisaatiossasi ja opit käyttämään sisäistä auditointia työyhteisön kehittämisvälineenä.

Aika: 4.2.2021
Paikka: Labquality Oy, Helsinki

Labquality Days 2021

Labquality Days on terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen ammattilaisille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka keskiössä on laatu. Tapahtuma tarjoaa kaksi päivää huippuasiantuntijoiden luentoja, messunäyttelyn sekä paljon muuta mielenkiintoista ohjelmaa.

Lähikoulutus (Helsinki) + Online
Aika: 11. – 12.2.2021

Online -koulutukset

Vieritutkimuspassi

Vieritutkimuspassi on verkkokoulutuskokonaisuus, jonka avulla varmistat vieritutkimuksiin eli ns. pikatesteihin liittyvän osaamisen. Osaamisen varmistaminen on tarkoitettu kaikille työssään vieritutkimuksia tekeville sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Valittavana on niin yksittäisiä kursseja kuin organisaatiokohtaisesti  räätälöityjä kokonaisuuksia.

Online

Vieritestisuositus (kaikille avoin)

Vieritestisuositus on kaikille avoin verkkokoulutus, joka on tarkoitettu vieritestauksesta vastaaville laboratorioalan ammattilaisille sekä vieritestejä suorittavien terveydenhuollon työntekijöiden käyttöön. Suositusta voi soveltaa myös potilaan tekemään omatestaukseen.

Online

Pin It on Pinterest

Jaa sivu