Koulutus

Tuotamme johtamiseen, laatuun ja potilasturvallisuuteen liittyviä monipuolisia valmennuksia ja koulutuksia verkossa, lähikoulutuksena, seminaareina ja kongresseina. Näiden lisäksi näytämme suunnan laadun rakentamisessa sekä laadun kehittämisessä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan organisaatioIle.

Alta voit etsiä koulutuksia eri hakukriteerein. Klikkaamalla koulutuksen nimeä pääset tutustumaan tarkemmin koulutuksen sisältöön. Myös ilmoittautumaan pääset aina koulutuksen omilta sivuilta. Muistathan myös mahdollisuuden organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta? Täytä tarjouspyyntö, ja keskustellaan lisää!


 

Ajankohtaista vieritutkimuksista

Vieritutkimusten käytännönläheinen koulutustapahtuma kerää yhteen terveydenhuollon parissa työskentelevät hoitoalan ammattilaiset. Koulutustapahtumassa päivität omat vieritutkimustietosi ja opit hyviä käytäntöjä. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua vieritutkimuksiin liittyvään näyttelyyn.

Labquality Days 2021

Labquality Days on terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä huipputapahtuma. Tapahtuma tarjoaa helmikuussa kaksi päivää huippuasiantuntijoiden luentoja ja verkostoitumusmahdollisuuksia. 2021 kongressiohjelma koostuu kolmesta päälinjasta: kehittyvä laboratorio, kehittyvä terveydenhuolto ja laatutieto hyötykäyttöön. Tapahtuma alueella on myös laaja ja monipuolinen näyttely, jossa on esillä alan uutuuksia ja innovaatioita. 

Vieritutkimuspassilla varmistat laadukkaat vieritestit

Vieritutkimuspassi on käytännönläheinen verkkokoulutus niille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työssään tekevät ns. pikatestejä, kuten glukoosi, CRP, EKG, INR, HbA1c, virtsan liuskatestit tai Spirometria.

Avoimia ja täsmäkoulutuksia laadun kehittämiseen

Tuotamme vuosittain monia laatutyöhön ja sertifointiin liittyviä koulutuksia avoimina kursseina tai organisaation omiin tarpeisiin kohdennettuina. Koulutusvalikoimaamme kuuluvat muun muassa sisäisen auditoinnin koulutukset, pääauditoijakoulutukset ja esimerkiksi standardikohtaiset peruskurssit. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu!

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu