Koulutus ja konsultointi

Tuotamme johtamiseen, laatuun ja potilasturvallisuuteen liittyviä monipuolisia valmennuksia ja koulutuksia verkossa, lähikoulutuksena, seminaareina ja kongresseina. Näiden lisäksi näytämme suunnan laadun rakentamisessa sekä laadun kehittämisessä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan organisaatioIle.

Vieritutkimuspassi varmistaa laadukkaan pikatestin

Vieritutkimuspassi-verkkokoulutus on käytännönläheinen valmennus niille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille, jotka työssään ottavat ”pikatestejä”, kuten glukoosi, CRP, EKG, INR, HbA1c tai Spirometria. Voit tehdä koulutuksen työn ohessa tai silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

LUE LISÄÄ VERKKOKOULUTUKSESTAMME

Konsultaatiopalvelut – oikeilla askelmerkeillä kohti parempaa laatua

Joskus voi olla vaikea hahmottaa, mitä konkreettisia toimenpiteitä tarvitaan toiminnan kehittämiseen tai asiakastyytyväisyyden parantamiseen.
Me autamme määrittämään tarvittavat askelmerkit ratkaisujen löytämiseksi. Laadimme ohjeet laatumatkallenne, näytämme oikean suunnan soveltuvan ja parhaimman laadunhallintaohjelman valinnassa sekä prosessia tukevat valmennukset ja koulutukset organisaationne osaajille.

LUE LISÄÄ

Räätälöity koulutus organisaation tarpeisiin

Laatukoulutukset sosiaali- ja terveyspalveluita tuottaville organisaatioille tähtää kansallisten ja kansainvälisten laatukriteereiden täyttämiseen. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu, esimerkiksi ISO 9001 standardi, SHQS-laatuohjelma, Lean-, laadunhallintajärjestelmän rakentaminen ja kehittäminen, tartu sote-uudistukseen, johdon katselmus, potilasturvallisuusasiantuntija tai joku muu teille ajankohtainen koulutus.

LUE LISÄÄ

Riikka Mattila: Laatua jo ennen sote-uudistusta

Työterveys Apilan toimitusjohtaja kertoo miten Labqualityn avulla laatu saatiin osaksi jokaisen työntekijän arkea.

 

 

 

Vauhtia Valtakunnallisesta vieritutkimuspäivästä

Suomen ainoa näytteenoton ja vieritutkimuksen käytännönläheinen ammattitapahtuma tuo yhteen kaikki laboratorioalan, sosiaali- ja terveydenhuollon osaajat. Syksyn 2017 tapahtuma pidettiin Helsingissä, Paasitornissa 10.11.2017. LÄMMIN KIITOS runsaslukuiselle osallistujajoukolle. Tavataan jälleen ensi vuonna!

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu