Koulutus

Tuotamme johtamiseen, laatuun ja potilasturvallisuuteen liittyviä monipuolisia valmennuksia ja koulutuksia verkossa, lähikoulutuksena, seminaareina ja kongresseina. Näiden lisäksi näytämme suunnan laadun rakentamisessa sekä laadun kehittämisessä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan organisaatioIle.

Vauhtia Valtakunnallisesta vieritutkimuspäivästä 8.11.2018

Suomen ainoa näytteenoton ja vieritutkimuksen käytännönläheinen ammattitapahtuma tuo yhteen kaikki vieritutkimuksia tekevät sosiaali- ja terveydenhuollon osaajat. Seuraavan kerran tapaamme 8.11. kongressikeskus Paasitornissa, Helsingissä. Tule oppimaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Ilmoittaudu ja laita päivämäärä kalenteriisi.

Vieritutkimuspassilla varmistat laadukkaat vieritestit

Vieritutkimuspassi on käytännönläheinen verkkokoulutus niille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työssään tekevät ns. pikatestejä, kuten glukoosi, CRP, EKG, INR, HbA1c, virtsan liuskatestit tai Spirometria.

Avoimia ja täsmäkoulutuksia laadun kehittämiseen

Tuotamme vuosittain monia laatutyöhön ja sertifointiin liittyviä koulutuksia avoimina kursseina tai organisaation omiin tarpeisiin kohdennettuina. Koulutusvalikoimaamme kuuluvat muun muassa sisäisen auditoinnin koulutukset, pääauditoijakoulutukset ja esimerkiksi standardikohtaiset peruskurssit. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu!

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu