SHQS (Social and Health Quality Standard) – laatuohjelma tutuksi -koulutus


SHQS laatuohjelma on sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön tarkoitettu johtamista ja prosessien jatkuvaa kehittämistä tukeva laatujohtamisen työkalu.
SHQS laatuohjelma perustuu arviointikriteeristöön, joka on kehitetty vastaamaan suomalaisten sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden laatuvaatimuksia.
Siinä on huomioitu sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntöä, valtakunnallisia suosituksia ja hyviä käytäntöjä sekä ISO 9001–standardin periaatteet.

SHQS-laatuohjelma sisältää henkilöstön osallisuutta vahvistavan ja asiakas- ja potilasprosessien
kehittämistä tukevan itsearviointityökalun.

Koulutus antaa yleiskatsauksen SHQS-laatuohjelmaan, standardin vaatimuksiin ja itsearviointien tekoon
omassa organisaatiossa hyvin käytännön esimerkein.


 

SYKSY 2022
Aika: 25.8.2022, klo 9.00-16.00
Paikka: Online
Hinta: 570€ +alv 24%

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu:
Koulutus on suunniteltu laatupäälliköille ja muille laadusta vastaaville henkilöille, jotka tekevät töitä laatujärjestelmän ja laadunhallinnan parissa. Koulutus sopii hyvin myös laatujärjestelmän rakentamista harkitseville.

Koulutuksen käytyäsi:
Tiedät, mitä vaatimuksia SHQS-laatuohjelman mukainen toiminta edellyttää omalta organisaatioltasi ja prosessien johtamiselta. Osaat viedä SHQS-laatuohjelman vaatimuksia käytäntöön.

Muuta huomioitavaa:
Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa SHQS-laatuohjelman tuntemusta tai käyttöä.  

Kouluttaja:

 

 

”Minulla on pitkä työkokemus erilaisista sosiaali -ja terveydenhuoltoalan tehtävistä. Työkokemusta on kertynyt erityisesti liiketoiminnan, henkilöstön sekä laadunhallinnan johtamisesta.

Projektityö ja laadunhallinta tuli tutuksi myös vastatessani erilaisten kliinisten lääketutkimusten koordioinnista usean vuoden ajan.

Toimin tällä hetkellä johtavana auditoijana sekä kouluttajana Labquality Oy:ssa. Hallitsen hyvin erilaisiin sote-organisaatioihin soveltuvat laadunhallintajärjestelmät sekä niihin liittyvät vaatimukset (ISO 9001, SFS-EN 15224 sekä SHQS).”

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

    • Sosiaali- ja terveyspalvelujen (SHQS) -laatuohjelma
    • SHQS-standardin sisältämät vaatimukset sosiaali- ja terveyspalveluille
    • SHQS-laatuohjelma laadunhallinnan ja prosessien kehittämisen välineenä
    • Itsearvioinnit oman toiminnan laadunvarmistuksessa ja kehittämisen tukena
    • Laadunhallintajärjestelmän rakentaminen ja järjestelmän suorituskyvyn ja toiminnan laadukkuuden varmistaminen ulkoisen arvioijan toimesta

 


Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Labquality pidättää oikeuden koulutustilaisuuden peruttamiseen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu