SHQS (Social and Health Quality Standard) – laatuohjelma tutuksi -koulutus


SHQS laatuohjelma on sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön tarkoitettu johtamista ja prosessien jatkuvaa kehittämistä tukeva laatujohtamisen työkalu.
SHQS laatuohjelma perustuu arviointikriteeristöön, joka on kehitetty vastaamaan suomalaisten sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden laatuvaatimuksia.
Siinä on huomioitu sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntöä, valtakunnallisia suosituksia ja hyviä käytäntöjä sekä ISO 9001–standardin periaatteet.

SHQS-laatuohjelma sisältää henkilöstön osallisuutta vahvistavan ja asiakas- ja potilasprosessien
kehittämistä tukevan itsearviointityökalun.

Koulutus antaa yleiskatsauksen SHQS-laatuohjelmaan, standardin vaatimuksiin ja itsearviointien tekoon
omassa organisaatiossa hyvin käytännön esimerkein.


 


Paikka: Online
Hinta: 610€ +alv 24%

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu:
Koulutus on suunniteltu laatupäälliköille ja muille laadusta vastaaville henkilöille, jotka tekevät töitä laatujärjestelmän ja laadunhallinnan parissa. Koulutus sopii hyvin myös laatujärjestelmän rakentamista harkitseville.

Koulutuksen käytyäsi:
Tiedät, mitä vaatimuksia SHQS-laatuohjelman mukainen toiminta edellyttää omalta organisaatioltasi ja prosessien johtamiselta. Osaat viedä SHQS-laatuohjelman vaatimuksia käytäntöön.

Muuta huomioitavaa:
Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa SHQS-laatuohjelman tuntemusta tai käyttöä.  

Kouluttaja:

 

 

Susanna: ”Teen tällä hetkellä väitöskirjaa laadunhallinnasta ja laadun arvioinnista sote-sektorilla. Labqualityn asiantuntijan roolissa iso osa työstäni on verkostoitumista tulevien hyvinvointialueiden kanssa ja laadunhallinnan varmistamisen tukeminen tulevan omavalvontavelvoitteen edessä. Lisäksi työskentelen SHQS-laatujärjestelmän tuotekehityksen parissa sekä pidän laatuun ja standardeihin liittyviä koulutuksia.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

    • Sosiaali- ja terveyspalvelujen (SHQS) -laatuohjelma
    • SHQS-standardin sisältämät vaatimukset sosiaali- ja terveyspalveluille
    • SHQS-laatuohjelma laadunhallinnan ja prosessien kehittämisen välineenä
    • Itsearvioinnit oman toiminnan laadunvarmistuksessa ja kehittämisen tukena
    • Laadunhallintajärjestelmän rakentaminen ja järjestelmän suorituskyvyn ja toiminnan laadukkuuden varmistaminen ulkoisen arvioijan toimesta

 


Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Labquality pidättää oikeuden koulutustilaisuuden peruttamiseen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu