Labquality Days 2022

Terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä huipputapahtuma.

Labquality Days on Suomen suurin sosiaali- ja terveydenhuollon laadunhallintaan, laboratoriolääketieteeseen ja lääkinnällisiin laitteisiin keskittyvä asiantuntijatapahtuma. Labquality Days kerää yhteen laboratoriolääketieteen ammattilaiset keskustelemaan laboratorio-diagnostiikasta, kehittyvästä terveydenhuollosta sekä teknologian ja innovaatioiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Kaksipäiväiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan on koottu yhteen kaikki laadun rakentamisen palaset, ja kattava laboratoriolääketieteen näyttely tuo eteesi uusimmat käytänteet, laitteet, tarvikkeet ja menetelmät. Vuoden 2022 kongressin teemana on 50+ vuotta laadun suunnannäyttäjänä.

 


HUOM! Normaalisti tapahtuma järjestetään helmikuussa, mutta koronatilanteen ja sen tuomien kokoontumisrajoitusten takia,
olemme päättäneet siirtää 2022 tapahtuman huhtikuulle. Haluamme järjestää laadukkaan tapahtuman, joka on terveysturvallinen kaikille osallistujille, ja uusi ajankohta on 20.–21. huhtikuuta 2022.


 

Labquality Days on hieno tilaisuus päästä kuulemaan ajankohtaisia puhujia, kurkata alan tulevaisuuteen sekä verkostoitua ja tavata kollegoita. Lisätietoa tapahtumasta, ohjelma sekä lipunmyynti www.labqualitydays.fi.

 

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu