Partneriksi LaatuAreenaan

LaatuAreena tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon laadun ammattilaisia kasvokkain. Uusi laadun huipputapahtuma järjestetään Crowne Plaza Helsingissä.

LaatuAreenan kohderyhmää ovat sosiaali- ja terveyspalveluiden ja pelastuslaitosten sekä hyvinvointialueiden johtajat, laatukoordinaattorit ja laadun asiantuntijat.

Tarjoamme LaatuAreenaan erilaisia partneripakettivaihtoehtoa. Tule mukaan verkostoitumaan laatujohtajien ja -asiantuntijoiden kanssa. Varaa partneripakettisi sosiaali ja terveydenhuollon laatujohtamisen ykköstapahtumaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!

Mikäli sinulla on kysymyksiä partneripaketteihin liittyen, koulutussuunnittelija Miia Kämppi auttaa sinua mielellään. Ota yhteyttä  miia.kamppi@labquality.fi tai puh. 040 6482009


PARTNERIPAKETIT

Tarjoamme neljä erilaista partneripakettia, hinta alkaen 1200€ + alv. Jokaiseen pakettiin kuuluu laaja online-näkyvyys ennen LaatuAreenaa, sekä paketista riippuen tapahtuma-aikaista näkyvyyttä.

Kaikki paketit sisältävät:

  • Logo LaatuAreenan nettisivuilla
  • Logo ennakkomarkkinointiposteissa
  • Logo LaatuAreenan mainosvideossa
  • Linkitys LaatuAreenan nettisivuilta yrityksen nettisivuille
  • Oma blogikirjoitus uutiskirjeeseen
  • 1-2 kpl osallistumislippuja

Lataa esite ja tutustu pakettien yksityiskohtiin!


Ilmoittaudu partneriksi pian, sillä paikkoja on vain rajattu määrä!

 

Laskutus- ja peruutusehdot

Yhteistyökumppaniksi osallistumisen voi peruuttaa maksutta kuukautta ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme 100% maksun. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Laskutamme osallistumisen ennen tapahtumaa.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu