ISO 9001:2015-standardi tutuksi -koulutus sote-organisaatioille, kevät 2021

ISO 9001 on tunnetuin johtamisen, toiminnanohjauksen ja laadun kehittämisen työkalu maailmanlaajuisesti.  Järjestelmän hyöty korostuu asiakkuuden hallinnassa, sidosryhmien odotusten tunnistamisessa, riskien arvioinneissa, prosessien ja toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. Standardi soveltuu kaikille organisaatioille toimialasta ja toiminnasta riippumatta.

Koulutus antaa yleiskatsauksen ISO 9001 -laatujärjestelmään sekä standardin vaatimuksiin sosiaali- ja terveydenhuollossa hyvin käytännön esimerkein. Koulutuksen avulla ymmärrät standardin merkityksen sosiaali- ja terveysalan laadunhallinnassa ja osaat viedä standardin vaatimuksia käytäntöön.

Koulutus on suunniteltu laatupäälliköille ja muille laadusta vastaaville henkilöille, jotka tekevät töitä laatujärjestelmän ja laadunhallinnan parissa. Kurssi sopii hyvin myös laatujärjestelmän rakentamista harkitseville.

Kouluttaja: Ulla-Mari Aakula, Labquality Oy

Aika ja paikka: 8.4.2021 klo 8.30-12.00, etäkoulutus (Teams).

Hinta: 350 € + alv 24%

Kaikki laadun rakentamisen palaset.

Koulutuksen sisältö

  • ISO 9001-standardin käsitteet
  • Yleiset vaatimukset
  • Dokumentointivaatimukset
  • Johdon vastuu
  • Resurssien hallinta
  • Prosessiperustainen lähestymistapa
  • Riskienhallinta
  • Mittaus, analysointi ja jatkuva parantaminen

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen: koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Labquality pidättää oikeuden koulutustilaisuuden peruttamiseen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu