SHQS (Social and Health Quality Standard)-laatuohjelma tutuksi -koulutus, kevät 2021

SHQS-laatuohjelma on sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön tarkoitettu laadunhallintaa ja prosessien jatkuvaa kehittämistä tukeva laatujohtamisen työkalu. SHQS-laatuohjelma perustuu arviointikriteeristöön (=standardi), joka on kehitetty vastaamaan suomalaisten sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden laatutarpeita.

SHQS-laatuohjelma sisältää ISO 9001 -standardin keskeiset vaatimukset, jotka on sovitettu sosiaali- ja terveydenhuollon alalle soveltuviksi. Siinä on huomioitu sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntöä, valtakunnallisia suosituksia ja hyviä hoitokäytäntöjä. SHQS-laatuohjelmaa hyödynnetään laajasti sosiaali- ja terveydenhuollon kentässä Suomessa.

Koulutus antaa yleiskatsauksen SHQS-laatuohjelmaan sekä standardin vaatimuksiin sosiaali- ja terveydenhuollossa hyvin käytännön esimerkein. Koulutuksen avulla ymmärrät SHQS-laatuohjelman merkityksen sosiaali- ja terveysalan laadunhallinnassa ja osaat viedä laatuohjelman työkalut käytäntöön.

Koulutus on suunniteltu laatupäälliköille ja muille laadusta vastaaville henkilöille, jotka tekevät töitä laatujärjestelmän ja laadunhallinnan parissa. Kurssi sopii hyvin myös laatujärjestelmän rakentamista harkitseville.

Aika ja paikka: 2.3.2021, klo 12.00-15.30
Kouluttaja: Nina Heinola, Labquality Oy
Hinta: 350€ + alv 24%

Kaikki laadun rakentamisen palaset

Koulutukset sisältö:

  • SHQS-laatujärjestelmän käsitteet
  • Yleiset vaatimukset
  • Dokumentointivaatimukset
  • Prosessilähtöinen tarkastelu
  • Mittaus, analysointi ja jatkuva parantaminen
  • SHQS-laatujärjestelmä organisaation laadunhallinnan kehittämisen välineenä

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% osallistumismaksun. Peruutukset tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen koulutus@labquality.fi.

Osallistuva organisaatio voi halutessaan vaihtaa osallistujaa veloituksetta ilmoittamalla siitä kirjallisesti ennen tilaisuutta osoitteeseen koulutus@labquality.fi. Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuus vahvistetaan osallistujalle sähköpostitse noin viikko ennen tilaisuutta.

Labquality pidättää oikeuden koulutustilaisuuden peruttamiseen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu