Näin käytät sertifiointilogoa viestinnässäsi

Sertifioiduilla organisaatioilla on oikeus käyttää Labqualityn sertifiointilogoa omassa materiaalissaan edistämään sertifioitua toimintaa edellyttäen, ettei logoa käytetä asiakkaita harhaanjohtavalla tavalla.

Labqualityn sertifiointilogolla tulee viitata aina sertifioidun organisaation toiminnanohjausjärjestelmään, ei siis yksittäiseen tuotteeseen tai palveluun. Logoa tulee käyttää edistämään sertifioitua toimintaa tai toimialaa. Logon käyttö ei saa viitata siihen, että sertifioidun toimialan tai laajuuden ulkopuoliset toiminnat olisivat sertifioituja.  Logoa ei saa käyttää tuotteessa tai tuotepakkauksessa, jonka voidaan tulkita merkitsevän tuotteen vaatimuksenmukaisuutta.

Organisaatio sitoutuu lopettamaan Labquality Oy:n sertifiointiin liittyvän viittaamisen viiveettä, mikäli sertifiointi perutaan. Logon käyttö ei saa saattaa Labqualitya huonoon maineeseen.

Sertifiointilogot toimitetaan sähköisessä muodossa kuvatiedostoina. Logoa saa pienentää. Pienennettäessä tekstien tulee säilyä luettavina.

Autamme mielellämme sertifiointilogoihin liittyvissä asioissa:

Pin It on Pinterest

Jaa sivu