Labquality Education

Labqualityn koulutuspalvelut tuottavat lisäarvoa sosiaali- ja terveydenhuollon moniammatilliselle henkilöstölle ja oraganisaatioille. Keskitymme laatuun, terveyteen ja johtamiseen. Keinoina ovat verkkokoulutus, lähiopetus yksittäisinä tai mooduuleista muodostuvista koulutuspäivistä. Lisäksi järjestämme seminaari- ja tai kongressipäiviä. 

Vieritutkimuspassi-verkkokoulutus vaatii tietonkoneen ja internet yhteyden. Verkkokoulutus tukee sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten oman organisaation perehdytystä vieritutkimusten tekemiseen lisäten tutkimuksen laatua, tekijän osaamista ja potilasturvallisuutta. Vieritutkimuspassiin kuuluvat yksittäisinä moduuleina CRP, Glukoosi, EKG ja HbA1c ja INR. Spiro -kurssi saadaan kurssiperheeseen piakkoin.

Labquality Days -kongressi ja Valtakunnallinen Vieritutkimuspäivä ovat vakiintuneet laboratorioalan ja myös muiden terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

Laadunhallintajärjästelmän rakentaminen ja kehittäminen -koulutuskokonaisuus tuo valtakunnallisesti useasta eri organisaatiosta laadun parissa työskenteleviä ammattilaisia oppimaan ja verkostoitumaan osallistavassa ja vuorovaikutteisessa koulutuksessamme. Koulutuskokonaisuus toteutetaan myös ensi vuonna.

Potilasturvallisuusasiantuntijan koulutuskokonaisuus keskittyy tarjoamaan tiedot ja työkalut keskeisistä potilasturvallisuussuunnitelman sisältämistä prosesseista ja niiden soveltamisesta yksikön, tulosalueen tai koko organisaation toiminnassa. Koulutuskokonaisuus toteutetaan alkusyksystä loppuvuoteen mennessä.

Edellä mainittujen lisäksi valikoimaamme kuuluvat monipuoliset prosessi- ja auditointikoulutukset sekä konsultointipalvelut.


KATSO KOULUTUSKALENTERI TÄSTÄ

Löydät koulutustarjontamme myös Koulutus.fi-sivustolta

 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Asiakkuusjohtaja Pirjo Levänen
puh. 0400 238418
pirjo.levanen(a)labquality.fi